Allergi?

Det er ikke ligefrem i dag at jeg blærer mig med hashtagget #Iwokeupliketis. Men I DID woke up like this! Scary enough!
Sagen er den, at jeg her den seneste uges tid har haft nogle store røde kløende plamager rundt omkring på kroppen, men de er forsvundet og gået lidt i sig selv, hver gang at jeg har taget en antihistamin ‘Benadryl’.

Men så på sjette dagen i søndags, følte jeg mig pludseligt fra det ene øjeblik til det andet, sindsygt hævet i halsen og blev enormt forskrækket og ringede efter både Gamal og 112. Da jeg kom på hospitalet ville de til at starte med fluks ligge mig i drop – noget mod allergi, men efter lægen havde lyttet på mine lunger blev de enige om at der ikke var tegn på allergi, og mine røde plamager ligende ikke ligefrem nældefeber fik jeg af vide, som min egen læge ellers havde diagnoseret mig. Jeg blev sendt hjem og fik af vide, at hvis det tog til skulle jeg ringe 112 . Jeg sover på det og føler stadig utilpashed dagen efter og har det lidt nøjeren over tilstanden i min krop.  Igår var en fin dag, dog stadig med lidt i luftvejene, men jeg så pæn og “normal” ud som på det første billede. SÅ vågner jeg i morges kl. 7 da min alarm ringer, og jeg vågner med et spjæt, da jeg finder ud af at jeg dårligt kan ud af mit venstre øje.  Hele mit ansigt er fyldt med væske eller en mærkelig hævelse, og det samme er min gigantiske underlæbe. Jeg ringede straks til min egen læge som ikke synes at det lød så akut, men jeg fik dog trumfet en tid igennem her kl. 12:15.
Mit spørgmsål til jer søde piger er: Er der nogen af jer som nogensinde har prøvet noget ligende?!
Jeg ved godt at vores kroppe alle reagerer forskelligt, og at det må være op til egen læge at komme med den endelige vurdering, men jeg synes at det ville være rart at høre fra jer? <3 Er I pludseligt blevet allergiske overfor noget midt i en alder af 25?
Jeg har aldrig rigtig været allergisk over noget udover hund og kat, og det har jeg på ingen måde været i besiddelse af.
Jeg har spist fuldstændig som jeg plejer – ingen nye fødevarer,  og jeg spiser altid økologisk.
HJÆLP HJÆLP HJÆLP

Jeg står her mit i en virkelig travl tid, og om 48 timer skal jeg rejse, og jeg har det virkelig stramt. Min læge er virkelig ikke særlig kompetent eller engageret, og jeg skal derfor ha’ fundet en ny. Hvis nogen af jer har en kvindelig læge i København som at I kan anbefale, må I endelig sige til.
Det her indlæg er ikke ment som et medlidenheds-indlæg, men mere et forum til at dele erfaringer eller gode tips og råd.

So far har jeg aflyst hele mit (ret vigtige) program for i dag, og tager en dag på sofaen. 🙁

Hit me hvis I har nogle råd / erfaringer – De modtages med kyshånd!

xx jeres Simone

(Visited 49 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Min veninde havde de samme problemer som dig. Hun havde lånt min creme med alo Vera i og det kunne hun altså ikke tåle. Hun havde præcis de samme symptomer. Alo Vera er meget allergifremkaldende. Måske det kunne være det?

  • Jeg har prøvet det engang for 2 år siden, da jeg var 16.
    Det var en sommer aften og havde været ude med nogen venner og morgenen efter vil min mor vække mig men bliver helt forskrækket, d hele mit ansigt og hals var hævet op, jeg kan slet ikke se ud af venstre øje og kun en smule på højre. Min mor ringede til lægen, men lægen synes ligesom din ikke det var noget særligt og sagde vi kunne prøve og hente nogen antihistamin. Det gjorder vi og gav det nogen timer og da der ikkedketw noget ringede vi til vagtlægen og da vi kom ud til han så tog hsn en masse prøver, men kom ikke frem til noget, jeg var hævet i 3-4 dage.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *