Lejligheds makeover

Hey Piger,
Som nogle af jer måske har bemærket på Snapchat, så er jeg begyndt at sælge lidt ud af vores møbler, bestille nye plakater til lejligheden osv. Her om foråret bliver jeg altid helt vildt inspireret, og jeg får altid lyst til at lave om herhjemme. Hvilket også indebærer min garderobe. Af og til kan det godt gå hen og blive lidt små dyrt, men jeg synes faktisk altid at jeg er god til at sælge mine ting videre, og på den måde giver det fin mening at kunne skifte ud. Jeg smider stort set aldrig noget af værdi ud, så sælger jeg det / giver det hellere væk til en som rent faktisk kan blive glad for det. Alt andet synes jeg er synd.  Lige nu har jeg fået bestilt det som jeg skal til kontoret, og mit hovedfokus er derfor vores TV-stue og spisestue, som virkelig trænger til et kærligt pust og lidt mere “liv”.  Når jeg er blevet helt færdig med indretningen (blir’ man nogensinde det?), så skal jeg selvfølgelig nok lave en ny opdateret “House Tour” video på min YouTube kanal. Husk endelig at SUBSCRIBE på min kanal HER så får du automatisk besked når videoen udgives.
Hvis du I kunne tænke jer at se nogle af de ting som jeg har bestilt til vores hjem, og som jeg fortsat ønsker mig, så se med her. xx Jeres Simone

Hvide hylder // Kurv // Lille gulv spejl // Bord lampe // Plakater // Week planner // Marmor æske //

Sofabord // Sivtæppe // Plaid // Planter // Vase // Reol //

Skab // Bord // Lampe // Stol // Cafe bord // Duftelys //

Lampe // Sengegavl // Sengetøj // Plakater // Puder //

 

 

*Indlæg indeholder affiliate

(Visited 46 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *