10 trendy farver til forårssæsonen 2018

Hey piger,

Selvom solen ikke ligefrem titter frem på himlen i dag, kan vi ikke løbe fra, at lige rundt om hjørnet venter foråret os, og dermed også solskin og masser af skønne farvepaletter som pryder modebilledet.

Min yndlings tid på året er faktisk foråret. Jeg synes generelt at alle folk blomstre meget mere op på denne tid af året og bliver meget mere outgoing og glade at se på. Man kender det måske i virkeligheden lidt godt fra sig selv. 😉
Dagene bliver også  længere og lysere og jeg bliver altid helt enormt inspireret på denne tid af året.
Nå, men anyway, nu skal det ikke handle så meget om mig og min evige begejstring over foråret. Det skal nemlig handle om de 10 mest trendy farver her i forårssæsonen 2018!

Tendenserne for forårsfarverne i år går lidt i hver sin retning. Den ene retning er utrolige stærke og skrigende farver, og den anden retning peger mere på bløde lyse pastelfarver. Så der er lidt for alle – eller til dem som tør at mikse alle farverne. 😉

Let’s get to it

Lavendel: Denne farve vil dominere hele sommersæsonen. Romantisk, men elegant, og du kan bære den på tusindevis af måder. Især designere som Michael Kors, Victoria Beckham og Tibi, har ladet den smukke lavendelfarve præge sine SS18 kollektioner.  Lilla: The color of the year 2018! Lilla har faktisk aldrig været min favorit, men efter at have set nogle af alle de smukke shows, må jeg erkende, at farven lilla er smuk i de rette sammenhænge, og en ting er sikkert: Lilla er kommet for at blive! Lilla er en farve der fascinerer med sin “hybride”, mystiske natur, der er forbundet med den syvende chakra, hvor mennesket møder det guddommelige. Så ved I også det! 😉 Rapture rose: Den dybe intense prinsesselignende rosa farve, dominerer i den grad også denne sæson . Designere som Valentino og Marchesa kombinerer den smukke rosa farve i rene lette metervarer. Jeg er personligt helt vild med farven ‘Rapture rose’, især når jeg lige har fået oparbejdet mig en god tan om sommeren, så synes jeg bare at farven er helt outstanding! Himmelblå: En frisk og fin farve som stort set hitter hver sæson. Især de lange lette kjoler i himmelblå er ikke til at stå for.
Hvis du er ligeså pjattet som mig med farven himmelblå, så tjek lige designerne Carolina Herrera, John Galliano, Ralph og Russo ud. Lysegrøn: Grøn er også tilbage igen, og denne gang med en delikat og frisk nuance. Jeg synes at lysegrøn er en farve som klæder stort alle. Lyse som mørke og passer alle typer og hårfarver. Well that’s just my opnion.

Militærgrøn: Ja tak! Denne farver er nok på min top 3 over yndlings farver. Militærgrøn  bryder ofte det elegante look, og gør det mere sporty. Farven er super fed at mikse med pastelfarver! Milky white:  What to say? Den lækre hvide nuance er også to die for denne sæson. Især de store brands som Chloé, Zadig & Voltaire, Miu Miu og mange andre, har implementeret den skønne hvide nuance i form af lette materialer og eksotiske snit. Chokoladebrun: En farve som jeg aldrig har fundet mig helt tilpas i før jeg begyndte at eksperimenterer lidt med den sidste sommer. Nu ejer jeg sågar op til flere smukke brune styles i min garderobe, og jeg er faktisk gået hen og er blevet lidt hooked på farven! Farven chokoladebrun er intens, varm, omsluttende og umulig at modstå. 😉 Gul: Den levende energiske gule tone har virkelig fået sit comeback her i 2018, og jeg er vild med det! Jeg kan slet ikke vente med at tømme Zara for gule styles, så snart foråret nærmer sig. Jeg elsker især den gule farve kombineret med denim og militærgrøn!

Tomatrød: Yes, en fortryllende nuance i sig selv. Den er opsigtsækkende, klassisk, sexet og sporty på samme tid. Forkæl dig selv med smukke røde kjoler fra eksempelvis 3,1 Phillip Lim, Alexander McQueen, Valentino eller Victoria Beckham denne sæson.

Well guys, det var alt for nu. Jeg håber at I kunne bruge min lille color-trend guide for dette års forår og sommer.
Mix de skønne farver på kryds og tværs, og husk at vær’ modig når det kommer til farvevalg denne sæson! 😉
2018 er all about at turde skille sig ud!
xx, jeres Simone

(Visited 43 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hey Simone. Elsker at følge med, både på insta, bloggen og youtube – du gør det så mega godt! Jeg tænkte dog, om du ikke engang imellem vil lave en ‘What I eat in a day’ her på bloggen med opskrifter og evt billeder, så det ikke kun er youtube? Eller evt bare skrive det i et indlæg under videoen – det kunne være mega fedt og lidt mere overskueligt til kostinspirstion 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *