5 gode ting som er sket denne uge

 

  1. Lad os starte med den nyhed som jeg er aller mest glad for: Gamal har fundet sit drømme job, og han har netop igår skrevet under på kontrakten.  Det fejrede vi med god mad og rødvin herhjemme efter en lang første arbejds-dag. Og ja, jeg nåede virkelig at savne ham, selvom han kun var væk i små ti timer. #Stupid 😉
  2. Som en ekstra krølle på halen, skal vi i dag fredag op på Skodsborg Kurhotel og slutte vores arbejdsuge af. For mit vedkommende har jeg i denne uge løbet ekstra stærkt med  det administrative arbejde oven på en måneds ferie i Asien, og derudover har det været modeuge, så jeg har ovenikøbet været lidt ekstra væk fra mailen. SÅ, Skodborg for the night it is.
    Som nogle af jer ved friede Gamal til mig på stranden ved Skodsborg (se videoen HER), så dette sted har bare en hel speciel plads i mit hjerte. Det er så unikt. Gamal faldt på knæ en kold november aften d. 13/11, og det føles som igår. Jeg glæder mig helt til at blive genforenet, og til at nyde hinanden i de skønne rammer. 
  3. Jeg har i denne uge set min veninde Mette fra Jylland, som jeg desværre ser alt for sjælendt. Vi er begge to nogle travle karriere-girls, som rejser og arbejder non-stop, så det er ikke meget at vi får set til hinanden. Thanks God for telefoni og sociale medier! Siden sidst har Mette startet et nyt tøjmærke op som hedder “POSTYR”, og piger jeg siger jer: det er LÆKKERT tøj! Jeg viser faktisk et lille preview i min YouTube video som kommer op på kanalen på søndag. Så se endelig med. 🙂
  4. Vi har bestilt en ny sofa og jeg glæder mig bare HELT vildt til at modtage den på onsdag i næste uge. Den eneste bad thing er, at jeg ikke har fået solgt vores “gamle” sofa endnu. Så vi får lidt et problem med alle de sofaer i stuen i næste uge haha. Hvis nogle er interesseret ser den altså sådan her ud, og koster 4.400 kr. (Nypris: 9.500 kr). Den er i lækker uld-kvalitet, med kernelæder og lækkert sort mat stel. Den kan afhentes hjemme hos mig i stueetagen, og puderne er aftagelige, da den kan bruges som en seng. Den er 12 mdr. gammel og har ikke et eneste slidtegn.
    (send mig en mail til stpresse@gmail.com ved interesse)
  5. Jeg er så småt begyndt at tænke lidt på bryllup i denne uge, og alt der følger med. Jeg er simpelthen bare så sky-lykkelig. Hvis det er et ord som overhovedet eksistere? Well, jeg føler i hvert fald at jeg lever på en lyserød sky, og at vores drømme bryllup er i vente, føles bare SÅ godt!

 

 

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *