Bangkok Guide – 1 month in Asia

Links til outfit: Røde bukser HER // Sneaks HER// T-shirt HER //

Hej alle sammen,

Og rigtig godt nytår! Velkommen til 2018  – Et fantastisk nyt og friskt år!

Dette bliver mit første indlæg på bloggen i det nye år, og jeg vil starte med at give jer en lille update på vores Asien tur.

Vi har netop haft 5 gode dage i Bangkok, Thailand inklusiv Nytår,  som var en stor succes! (Du kan se video fra vores aften nederst i indlægget her).
I dag er vi netop rejst videre ned til Malaysia hvor vi nu har 10 dage foran os. Rundt regnet. Vi har ikke planlagt alt ned til mindste detalje, så vi tager lidt det hele hen ad vejen og mærker efter hvad vi har lyst til. Det er virkelig skønt at holde ferie på denne måde. Vi ankom til Kuala Lumpur for cirka 4 timer siden, og lige nu ligger jeg på hotellet og drikker grøn te og blogger lidt mens Gamal er ude og møde hans fætter som han ikke har set i mere end 14 år! Vildt ikke! Gamal er jo halv Malay og har faktisk boet hernede i et helt år engang for mange år siden. Han er så glad for at være “hjemme”, og jeg bliver helt varm om hjertet når jeg ser hans hans glæde og julelys i øjenene. I morgen skal han ud og spille fodbold kamp med et Malaysisk hold, og jeg skal 100% med! Bagefter skal vi ud og spise rigtig lokal mad.  Jeg har vidst ikke nævnt det før, men Gamal er faktisk tidligere prof. fodboldspiller. Sejt ik’? #StoltKæreste

Nå, men indtil videre har jeg……………..

Fået lavet negle på Thonglor i Bangkok. Selv på en af de pænere klinikker koster en manicure 60 kr. Det er jo helt vanvittigt billigt, og de er super dygtige!

Gamal fik en hair cut hos en virkelig spøjs frisør. Først blev han spist af med en frisør-elev som fik fucket hans hår helt op. Det tog hende mere end 1.5 time at klippe hans hår piv hamrende skævt, og til sidst måtte selve ejeren af salonen træde til og rode bod på hendes mess. Haha, stakkels Gamal. Var det mit hår var jeg gået FULDSTÆNDIG AMOK! Jeg beundrer Gamals ro og tålmodighed til tider, haha. Pænt blev det, og vi var begge klar til nytår. 😉

Vi blev klar til nytår, og hvordan hele vores dag og aften forløb kan du se nederst i indlægget her. 😉 SJOV dag!

Så har jeg fået shoppet en smule. Hvad vil jeg ikke afsløre endnu. 😉 Jeg tænker evt. at filme en Haul til min YouTube kanal så snart jeg kommer hjem til DK igen. 😉 Jeg er jo sleeeet ikke færdig med at shoppe. Kuala Lumpur skulle være amazing til formålet! Men personligt er mine yndlings steder at shoppe i Bangkok: Siam Paragon centret, Ethereum mall & Central World. De har lidt af det hele og til hver en smag og budget. Faktisk er Central World det største shopping center i Asien. Det er gigantisk! Jeg synes personligt at lingeri og sko afdelingen er et must see!

Udover shopping, synes jeg at både Gamal og jeg har været gode til at få trænet hver morgen. Ingen af os sover særlig længe og vi elsker begge at træne om morgenen. Så vi gav den enten gas i fitness, swimmingpoolen eller på yoga-måtten. Det har været virkelig skønt at få rørt sig, udover de mange kilometer som man hurtigt får gået hver dag i Bangkok’s lange uendelige  gader og kæmpe shopping malls! PS: jeg vil lige vise jer mine nye champagne-farvet headphones fra Sony. De er de lækreste headphones som jeg nogensinde har haft! Lyden er for vild, og det bedste ved det hele er, at man kan slå ALT og jeg mener ALT udefrakommende støj fra. Det er genialt til træning, længere flyveture eller til meditation. 🙂 Afslapning ved poolen har der ikke været meget af. Maks en times tid i forgårs. Vi har slet ikke “haft tid” til at ligge stille, men det kan jeg godt love jer for at jeg har brug for inden længe. Heldigvis har vores nye hotel som vi netop er tjekket ind på i dag, også en skøn pool. I look forward!


Igår brugte vi nogle timer i Lumpini park, som er en rigtig fin park midt inde i Bangkok centrum. Den ligger ikke langt fra Siam station, og er helt klart et besøg værd. Der går små øgler rundt i parken som nærmest ikke er menneske-sky. Det er ret vildt. Udover den smukke natur er parken alene et besøg værd på grund af dens smukke udsmykning og decorationer.


Så har vi spist de BEDSTE dim sum og dumplings på en kinesisk restaurant beliggende i Central World (ikke særlig fancy) men med et avanceret køkken og utrolige effektive kokke. Det var en god oplevelse og især deres vegetar dumpings var et hit!

Det var en kort lille update for nu over de seneste 3-4 dage. Hvis du vil se hvad vi lavede på nytårs dag og nytårs aften, kan du som sagt tjekke min YouTube video ud nedenfor. 😉 Nu vil jeg glæde mig til at explore Kuala Lumpur for første gang i morgen. Klokken er lige nu 02.10 om natten, og jeg burde virkelig ligge mig ned og sove nu. Alt godt herfra. Kys, solskin & kærlighed. Jeres, Simone

*Indlæg indeholder affiliate links.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *