Vores lille hemmelighed

Hey bloggen,

Shit, hvor har jeg glædet mig til at dele den her nyhed med jer! Mit hjerte er ved at eksplodere, SÅ meget har jeg glædet mig!

Nogen af jer kan måske huske at Gamal og jeg i december sidste år, begyndte at drømme om en længere tur til Asien. Ikke bare en tur men et eventyr! Blandt andet til Malaysia for at besøge Gamal’s familie som han ikke har set i mere end 14 år!
For at dette på nogen som helst måde skulle kunne gå i opfyldelse, har der været utrolig mange brikker som har skulle gå op. Blandt andet Gamal’s job. Det ville kræve at han skulle kunne tage fri, og det er nu lykkedes. Jeg har ligeledes valgt at holde fri og tage en lille pauser med kampagner, og ærligtalt, det trænger jeg også til, so I will! Derudover krævede det ikke mindst at vi skulle have råd til at tage på sådan en rejse, for det er bestemt ikke billigt!
MEN, MEN, MEN, alt dette er gået som drømt om, og det hele er lykkedes os, og nu kan vi endelig drage på det eventyr som vi har gået og drømt om i mere end et år! Og ved I hvad? Vi rejser en hel måned! Det er SÅ syrealitsk og shit hvor jeg glæder mig! Jeg har aldrig været på så lang en ferie!

Sådan ser vores tur, so far:

Bangkok Thailand -> Kuala Lumpur Malaysia -> Singapore -> Jungle trekking somewhere i Asien -> Phuket Thailand på den sydlige “øde” del af øen -> Bangkok Thailand -> København Danmark.

Vi rejser i morgen d. 28 december, og flyver direkte til Bangkok hvor jeg faktisk har fået stablet et ret sejt møde på benene med et Thailandsk Magasin. I Bangkok skal vi så skal holde nytår, med nogle danskere jeg kender som bor dernede. (Jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret på Instagram. 😉 ) Derefter bruger vi nogle dage i storbyen og madoplevelser, spa og shopping. Faktisk skal min veninde og nabo og hendes mand også afsted 2 dage efter os, så vi har aftalt at hooke op og mødes dernede, og måske bruge en dag sammen på en jetski tur ud til øerne. Oh my lord, jeg glæder mig! Derefter går turens om følger nedenfor.

Jeg er så evigt glad, taknemmelig og overlykkelig for at det her store ønske og mål er lykkedes og gået i oplevelse, og at vi sammen kan nyde hinanden, vores forlovelse og bare slappe af og komme heeeeelt ned i gear!
2018 bliver et vanvittigt år, og aldrig har jeg glædet mig så meget til årsskiftet. Jeg er så taknemmelig for mit liv, mit helbred, mit arbejde, min familie, Gamal, alle mine veninder, JER læsere og alle de gode ting som sker i mit liv! Af hjertet tak.

Det var alt for nu. Jeg håber at I har haft en dejlig dejlig jul, og at I nyder juledagene herefter. xx, jeres Simone

PS: Husk for guds skyld at følg mig på Instagram @SimoneTajmer og Subscribe på min YouTube kanal HER, hvor jeg 100% vil sende live fra turen. KYS!

(Visited 48 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *