JEG SKAL GIFTES – Se hvordan Gamal friede

Hey Guys,
Den her video som jeg deler på min YouTube kanal i dag (HER) er en helt særlig video.
Dels fordi den handler om den største dag i hele mit liv, men også fordi den er lavet af min søde mand, Gamal.

Som jeg også skrev i mit blog-indlæg i forgårs (som du kan læse her), så har jeg været virkelig i tvivl om jeg skulle dele den med jer, eller bare beholde den selv som et kærligt minde. Men eftersom Gamal har filmet og bikset hele processen sammen i en Vlog til mig OG JER (Sin første Blog ever, by the way!) synes jeg simpelthen at det fortjener at blive delt med jer og hele verden!

Jeg var rørt til tårer første gang at jeg så den for nogle uger siden, og jeg græder stadig hver eneste gang jeg ser videoen.

Det er SÅÅÅ dejligt et minde at have… Åh.. Jeg sidder igen med våde øjne bare ved at skrive det her indlæg. NÅ, nu ikke mere snak, men enjoy the video nedenfor. xx og ekstra kærlighed, jeres Simone

(Visited 81 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *