Status: Forlovelse, Baby & Barcelona

Hey piger,

Jeg håber at I har det dejligt?

Heldigvis er det fredag i dag, og vi går en skøn december weekend i møde.
Sidste weekend inden jul! YEAH!

Jeg glæder mig sådan til at holde jul i år. Jeg har ikke rigtig fejret juleaften i mere end 5 år, da jeg altid har prioriteret at rejse syd på ned i varmen.  MEN, i år har jeg besluttet at holde en rigtig traditionel og hyggelig juleaften hjemme hos min mor, med den nærmeste familie og Gamal. Eller vent nu lidt, han går vel også ind under kategorien familiemedlem nu?! Eller hvad? I guess so.  😉
Nå, men det som det skal i dag skal handle om er egentlig bare en lille status update. Jeg er nemlig i går aftes, rejst alene en tur til Barcelona da jeg er blevet kaldt til et møde hernede for en kunde. I will tell you more in 2018! 😉

Udover det, har en af mine bedste veninder igennem mange år, født en lille gudesmuk-overskøn og dejlig lille prinsesse. Det er hendes først fødte, og hun har kæmpet for at blive gravid, og kunne bringe et nyt lille liv til verden. Det er altså lykkedes, og sidst jeg så hende var for præcis 3 måneder siden da jeg sidst var i Barcelona. Dengang var jeg der 2 dage før Termin, og jeg har lige siden cravet efter endelig at kunne komme afsted.

Så nu er jeg landet, og skal i dag tilbringe hele dagen sammen med Olga og lille baby Alexandra og resten af hendes familie.
Jeg har været en del af hendes familie i mere end 6 år, og det føles for mig helt som at komme hjem til min egen lille spanske familie. Jeg elsker virkelig hele bundet! Den eneste jeg virkelig savner i dag er Gamal. Det er i det hele taget lidt forfærdeligt hvor hurtigt man kan savne hinanden, når man er vant til at gå op og ned af hinanden konstant haha. I hvert fald når man bor sammen og deler livet så tæt som vi gør. Anyway, thanks God for FaceTime –  jeg tror nok at jeg skal overleve! 😉

Jeg flyver faktisk allerede hjem igen på søndag klokken 13, da arbejdet kalder. Jeg skal lige give den gas den sidste uges tid inden jeg går på en lang juleferie. JA TAK! Glæder I jer ikke også?! Jeg elsker de der helligdage i juletiden. Jeg elsker at ALT bare har lukket, og man bliver ikke forstyrret af nogen som helst. I love it!

Nå, men lige inden jeg vender snuden retur mod lufthavnen søndag, kommer der en ny video på min YouTube kanal.
(Husk at SUBSCRIBE på den HER, så får du automatisk update når den kommer online)

Som I nok ved, sender jeg altid en ny video hver søndag kl. 10:00, men denne søndag er helt og aldeles ualmindelig. Det er den FORDI: det er nemlig ikke mig som har lavet videoen. Det er Gamal! Haha, det er super grænseoverskridende. Videoen handler om at vi skal giftes, og så får I lov til at se hele molevitten.
Gamal har nemlig 2 måneder før den store dag, filmet hele processen i en Vlog. (Sin første Blog ever, by the way!)
Manden er simpelthen for vild haha. For det første ved jeg at han ikke er den største fan af at filme, og for det andet tager det jo oceaner af tid og lave sådan en – især når man aldrig før har klippet en video i Final Cut!

Jeg kan godt sige jer, jeg var rørt til tårer første gang at jeg så den for nogle uger siden, og jeg har virkelig været i tvivl om det skulle forblive et kærligt minde mellem Gamal og jeg, som vi skulle gemme for os selv, eller om jeg skulle dele det med jer skønne læsere og resten af verden. Efter at have set den 2 gang tænkte jeg WHAT THE HELL! Det er simpelthen for sødt og dejligt til ikke at blive delt i verden, så hold lige godt øje i over morgen på YouTube kanalen HER. 😉 Just sayin’…

Nu vil jeg hoppe ind til mine piger og nyde weekenden offline.
Alt det bedste til jer alle sammen og tusinde tak fordi du læste med.
xx, jeres Simone

(Visited 37 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *