KUR MOD TRÆTHED? ER DU PÅVIRKET AF MØRKET?

Hej dejlige piger,

Jeg håber at I har det dejligt derude? Og at I kan holde humøret oppe på trods af det kedelige overgangsvejr.

Personligt har jeg virkelig haft fart over feltet, og i dag har jeg tilladt mig selv at aflyse hele mit program og bare arbejde hjemmefra, og hygge lidt om mig selv. Jeg synes at det er  hyggeligt at sidde hjemme med en masse stearinlys tændt, en bog i skødet eller en god film i flimmeren mens jeg arbejder på computeren.
Jeg elsker lyden af regnen der slår mod ruden, og hver gang det tager til kravler jeg længere og længere ned under dynen. Jeg benytter virkelig vejret udenfor til at få slappet af, hvilet ud og til at få ladet batterierne op. Jeg synes faktisk ikke at jeg bliver så påvirket af vejret eller mørket udenfor – tværtimod prøver jeg på bedst mulig vis at vende det til noget positivt, for eller bliver det nogle viiirkelig lange og triste måneder.
Jeg bruger typisk en to-ugers tid, til mentalt at “omstille” min krop og sind på efteråret. Det sker ikke over natten, og i år er jeg kommer lidt sent igang med at omstille mig selv, fordi jeg simpelthen har haft så meget om ørerne. Derfor ville jeg samtidig lige dele mine små tips med jer derude. 🙂

Jeg har med årene lært at det hele handler rigtig meget om indstilling og mindset.  Hvis du har svært ved at komme op om morgenen, og synes at det hele bare er koldt og gråt, så prøv  engang og gør dig selv den tjeneste, at skrive 5 gode ting ned ved denne årstid. Eventuelt på din iPhone, og hver morgen når alarmen ringer, så tag dine ‘noter’ frem, som det aller første og læs de 5 gode ting op højt for dig selv. En anden ting som jeg benytter mig rigtig meget af, er billeder. Billeder siger mere end tusinde ord og kan på et split sekund sætte gode tanker og følelser igang. Faktisk opfanger vi mennesker billeder 60.000 gange hurtigere end ord! Så husk at se på noget der gør DIG glad og motiveret! 😉


Til de interesserede, så har jeg bestilt mine polarid billeder i gratis Appen Framkalla – Jeg har faktisk fået en rabatkode til jer: simone15 som giver 15% i rabat på hele din ordre. Jeg har bestilt deres “Memory Box” med 20 billeder i)

Husk på at du, og kun DU, står til ansvar for, om du får en god eller dårlig dag. Starter man dagen positiv og i godt humør er der også 90% chance for, at resten af din dag bliver rigtig god, og med MEGET mere energi! Der kommer altså ikke noget grønt bud med en pose lykke, og ringer på døren hver morgen (desværre ;-)), så den konto står du altså selv for, og jeg tror at det er derfor at vi nogle gange, inklusiv mig selv, synes det hele kan være lidt svært.  Men nogen gange kan det altså bare være en meget god idé lige at huske sig selv på, hvis man i perioder går og kan være lidt træt, mut eller uinspireret – det kender vi alle jo til!

Jeg synes at jeg møder en del mennesker i min hverdag som bruger oseaner af tid på at tale om det dårlige vejr og hvor trist det er. Men til hvilket formål? 😉 Jeg spørger bare. Efteråret eller vinteren for den sags skyld kommer jo ikke som nogen overraskelse? Og den kommer også igen næste år! 😉

 Så ligger du derhjemme lige nu under dynen og forsøger at fastholde de triste tanker, ønsker at weekenden vil vare for evigt, og frygter for mandagen, så  prøv at brug dagen til at ændre dit mindset en smule, og øv dig lidt i at være positiv, og for guds skyld, skriv de ‘5 gode ting ved efteråret’ ned og sæt billeder på. Det fungerer genialt! 🙂
Mit efterår :

Her kommer mine personlige ‘5 yndlings ting ved efteråret:

 1.  Det er mørkt når man vågner, nærmest ligegyldigt hvad tid man vågner, og jeg elsker især på denne tid af året, at stå en time tidligere op, KUN for at have en rigtig hyggelig slow-morgen. Jeg tænder altid stearinlys, og jeg har altid mindst én lyskæde i hvert værelse, som jeg tænder som det første når jeg vågner i soveværelset. På denne tid af året forkæler jeg altid vores hjem med nogle lækre duftpinde og nogle lækre æteriskeolier og når jeg vågner om morgenen tager jeg et varmt bad – altid med slukket lys i stearinlysets skær. Så opsummeret: Efteråret = tiden for de mest hyggelige morgener! (Og nej, det er er ikke super-duper-overskuds agtigt. Overvej lige  hvor lidt det egentlig kræver, kontra hvor givende det er! ;-))
 2. Efteråret er en rigtig hyggelig tid at være udenfor. Jeg elsker at mødes med en god veninde. Helt pakket ind fra top til tå til en god kop kaffe eller en mactha latte i hånden, og så bare gå derudad. Man kommer hinanden ved på en helt anden måde når man går tæt sammen, og man får oftest talt om en helt masse, der i sidste ende virkelig er med til at give en helt masse god energi.
 3. Efteråret er for mig en god tid til for alvor at lade batterierne op. Når det regner og stormer udenfor, har jeg lettere ved at give mig selv lov til at slappe af, og bare hygge på sofaen under dynen, tage en ansigtsmaske på og nyde en kop te! Som mange af jer ved, er jeg født med krudt i røven, og jeg har virkelig svært ved at slappe af til tider. Så efteråret = Giv dig selv lov til at slappe af! Bliv indenfor, og lav det du elsker aller mest!
 4. Efteråret er faktisk en sindsyg smuk tid. Prøv lige at kig op og udover landskabet næste gang at du er udenfor. Alle træerne er pyntet med fine julelys, og byen ligner nærmest et helt eventyrligt maleri.
 5. Når det er efterår, så betyder det også at julen er lige om hjørnet = Juhuu. Jeg elsker julen og tiden op til. Hvis du også elsker julen så hyg dig med at pynte træ, bage kager eller lav noget som du virkelig elsker og hygger dig med.

Jeg håber du vil bruge indlægget som en lille positiv reminder, og at glæden og begejstrigen skal komme indefra, så kommer resten af sig selv.

xx, jeres Simone

(Visited 30 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hej Simone,

  Først og fremmest vil vi gerne have lov til at rose din dejlig positive blog – Super dejlig energi, som du har her og ikke mindst på youtube! 🙂 Super dejligt!

  Nå, nok med det fedteri 😉 Vi skriver til dig for at høre dig om du kunne have lyst til at prøve vores produkt fra ShaveClub.dk? Vi har et produkt, en skraber, som skal gøre det billigere, hurtigere og nemmere for kvinder at barbere sig. Skraberen samler alt det bedste fra en kvinde og mande skraber, som betyder at du får en mere effektiv barbering uden at være mindre skånsom 🙂

  Vi håber på at høre fra dig!

  Hav en skøn dag og december måned!

  Med venlig hilsen fra alle os fra,
  ShaveClub

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *