Meet Up & smukke paletter for Soph x Makeup Revolution

Sponsoreret

Kære piger,

I dag skal det handle lidt om makeup og smukke paletter.  Nærmere sagt skal det handle om den engelske YouTube-stjerne Soph, da hun netop har lanceret de fineste paletter i samarbejde med Makeup Revolution. Soph var i forrige på turné i Danmark for at signere sine fine paletter og møde hendes danske følgere. I den forbindelse var jeg så heldig at teame up med søde Soph, og vi arrangerede vores lille meet up sammen.  Vores meet up var i Normal butikken på Fisketorvet, da Normal butikkerne faktisk har eneret / patent på at sælge alle Makeup Revolution’s produkter i Danmark. Ret blæret ik’?

Nå,  men det var første gang at jeg havde sagt ja til et meet up med mine følgere, og jeg var en anelse spændt, men det var en virkelig hyggelig eftermiddag. Derudover var det virkelig skønt at hilse på så mange af jer derude.
Det gad jeg altså godt gøre igen! Det var vildt spændende at få en snak med Soph, som har været igang på YouTube i mere end 3 år, og hun gør det virkelig godt, med knap en halv million Subscribers.

Efter vores meet up, har jeg i den forgangende uge testet de smukke paletter, og jeg er super begejstret for dem begge. Den ene palette er en ‘highlighter palette’ og den anden en øjenskygge palette. Highlighter paletten er jeg VIREKLIG blevet super afhængig af – på den gode måde. 😉 De har de flotteste nuancer, og står virkelig knivskarpt når man får taget billeder. I kan se mine favorit farver på billedet nedenfor.  Øjenskygge-paletten er ligeledes virkelig fin, og jeg synes alt i alt at der er et rigtig fint farve udvalg. Der er lidt til enhver smag og til hver en lejlighed. Personligt er jeg helt vildt med de lidt mørkere “jord-farver” og de helt lyse af farverne bruger jeg typisk på den inderste del af øjenlåget for at åbne op for øjet, så det synes større. Som nogle af jer ved, har jeg i de seneste år eksperimenteret og øvet mig i at blive bedre til at bruge øjenskygger, og er man ligesom jeg, fan af de lidt mere neutrale farver, som ikke “skriger” så meget, så vil du blive super glad for Soph’s palette. 
Hvem er Makeup Revolution?
Makeup Revolution er et London-baseret makeup-varemærke, som blev lanceret i marts 2014. Makeup Revolution’s vision er, at lave lækker makeup, hvor hvert eneste produkt i deres sortiment skal være af god kvalitet, og levere et revolutionerende slutresultat – Til  helt fantastiske priser.
Og yes, Makeup Revolution er helt fuldstændig cruelty-free.
Mine favoritter viser jeg nedenfor på billedet, som inkluderer en fin pudder, en fixing spray og diverse highlighters i både fast og flydende form.  Men som sagt: Makeup Revolution tilbyder et hav af fede produkter og muligheder, som alle forhandles til sindsyg gode priser, ekslusivt i din nærmeste Normal butik.
Det var alt for nu. Jeg håber at I blev inspireret af det fine farve univers og glimmer nuancer, som helt klart også er den ideelle veninde/søster-gaveidé! 😉

xx, jeres Simone

Psst: Tjek også lige de fede Unicorns hearts ud næste gang du rammer en Normal butik. De er lige så geniale til at highlighte!

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *