Dit smil er dit visitkort

 Sponsoreret // Link til min trøje: HER

Hej piger,

I dag skal det handle lidt om tænder og masser af smil! To ting som jeg altid har gået meget op i.

For nogle år siden var der en coach der fortalte mig nogle random facts om “smilet”, og hvor meget det egentlig påvirker os mennesker. Jeg kan huske at jeg var en anelse chokeret over så stort et impackt det egentlig har, men faktisk er det logisk nok når man tænker nærmer over det, synes jeg. Jeg mindes i hvert fald, at jeg fra den dag af, virkelig begyndte at tænke meget over at smile endnu mere til folk på min vej. Jeg har altid set mig selv som glad og smilende men i en årrække var jeg faktisk rigtig genert og “uddelte” ikke bare smil på samme måde som jeg gør i dag. Jeg var genert over mine tænder, og det var jeg af den gode grund, at mine tænker i en periode var gået hen og blevet lidt misfarvet / gullige i det, pga. noget medicin jeg fik over en længere periode. Det gik mig virkelig meget på, og jeg begyndte at tænke mere og mere over det. Og jo mere jeg tænkte over det, jo mere påvirkede det mig.
Jeg havde aldrig rigtig prøvet det der med tandblegning før, og jeg havde egentlig bare en idé om at enten var det 1) farligt 2) pisse dyrt.
Men jeg blev desperat og efter nogle måneder fandt tog jeg mig selv i at sidde på google, hvor der findes et hav af muligheder.

Jeg endte med at få gjort det på en klinik for mere end 2 år siden, og jeg fik det lavet så fint og naturligt. Nu er det som sagt ved at være nogle år siden, og by chance falder jeg over “Cmiile” på nettet som jeg i dag vil introducere jer for + give jer en rabatkode til! ( Rabatkoden “simonelove” udløser en rabat på 20% og udløber d. 4 december 2017)

 

Men lige kort får I nogle funny facts om at smile 😉

 1. Når du smiler, synes 90% af andre mennesker godt om dig.

 2. Før du overhovedet når at sige det første ord, vil 9 ud af 10 mennesker umiddelbart synes om dig, hvis du smiler.
 3. Dine ord betyder til sammenligning kun 7%, når andre danner sig et indtryk af dig. resterende 93% består af dit kropssprog, din stemme og din stemmeføring.
 4. Smil skaber tillid og signalerer overskud, fordi det rammer os direkte i underbevidstheden.
 5. Udover at påvirke andre mennesker ændrer dit smil også dig selv.
 6. Dit smil er faktisk så stærkt, at du kan vende din sindstilstand udelukkende ved at smile.
 7. Når du smiler, fortæller du automatisk din hjerne, at du har det godt. Selvom du er sur, vil din hjerne i løbet af meget kort tid begynde at tro, at du faktisk har det godt. Og når først din hjerne tror, at du er glad, begynder den at udsende positive stoffer i kroppen. Og så bliver du faktisk oprigtigt glad.
 8. Smilet er den korteste vej mellem to mennesker, for dit smil har afgørende betydning for, hvordan andre mennesker opfatter dig.

Der er selvfølgelig mange flere gode grunde til at smile noget mere, men jeg synes bare ovenstående er vigtigt.  Især hvis man ligesom jeg kan være lidt genert til tider. Det er vigtigt at huske på både i privatlivet men også på jobbet og / eller i skolen.
Er du ligesom jeg var engang, ikke super comfy med at gå og smile på grund af dine tænder, eller ønsker du blot et hvidere og mere “rent” og ensartet resultat, så er der altså hjælp forude, for et forholdsvist lavt beløb.
Man kan hos Cmiile nemlig få et starter kit der klare hele opgaven, til 399 kr. Det synes jeg er et rigtig fint beløb, kontra hvad det koster mange andre steder. Jeg linker til sættet HER.

Og er der så et catch når noget er så billigt var min første indskydelse? 😉

‘Kald mig bare frk. skeptisk, men ærligt, der findes så meget bras på internettet der oftest smadre mere end det gavner.

MEN…..
 • Cmiile’s tandblegning er klinisk testet og bliver solgt på verdensplan.
 • Produkterne overholder FDA’s reglement og er CE certificeret, hvilket betyder at vi som forbruger er sikret den bedste kvalitet og kan have “god samvittighed” med at blege vores tænder derhjemme.
 • Ingen af deres produkter er testet på dyr.
 •  De bruger naturlige ingredienser såsom, kamille té, aloe vera og granatæble ekstrakt, der hjælper kroppen med at detoxe toxiner
 • Deres produkter forhandles i mere end 200 Matas forretninger landet over

Alle 5 punkter ovenstående gjorde mig tryk og gav mig mod på at kaste mig ud i det.

Sådan gør du:

– Køb starter kit og læs den medfølgende guide (det fåes online HER eller i 200 af landets Matas butikker)
– Behandlingen tager 10 minutter per behandling – Den stopper selv automatisk når tiden er gået
– Du kan få hvide tænder efter 3 dage med 2 behandlinger om dagen
– Tag før og efterbilleder til eget brug for at “tracke” dine resultater fra gang til gang. Det er ret sjovt. 🙂
HUSK: Altid at følge brugsanvisningen, da det trods alt er en kosmetisk behandling
 ( Rabatkoden “simonelove” udløser en rabat på 20% og udløber d. 4 december 2017)
Det var alt for nu. Det blev alligevel til en lang smøre om hvorfor smilet er så vigtigt, men det ER jo vigtigt! 😉
Du kan bestille et starter kit online HER / finde det i din nærmeste Matas.
Kys for nu, Simone

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *