A trip to Paris with ELLE Denmark

Hej skønne ladies,

Igår havde jeg en virkelig en dejlig aften. Til de af jer der ikke fulgte med på Instagram / Snap story, så var jeg inviteret på en lille rejse til Paris sammen med magasinet ELLE. Med mig under armen havde jeg min søde veninde Carla, og vi nød en pragtfuld frankofil aften. Arrangementet blev afholdt på den Franske ambassade, og oh my god, hvor var der bare smukt!
Hvis der ikke havde været så mange mennesker alle vegne, så havde jeg virkelig fotograferet hele huset. Wauw wauw wauw. Det er altså goals! Sådan kunne jeg godt bo! 😉 Selve temaet var sjovt nok fransk, og vi startede med lækker fransk champagne og de yndigste desserter. Efterfølgende blev vi fulgt op i de mest fortryllende lokaler, hvor et modeshow af selveste Vanessa Bruno blev afholdt. Det var virkelig et fint show, og virkelig god musik! Hvis det ikke havde været tirsdag havde Carla og jeg nok slået os lidt mere løs. Kender I ikke det når musikken bare spiller og man virkelig føler den? Hah!

Anyway, det var en virkelig skøn aften, og Carla og jeg endte efter arrangementet på vores stam café, Café Victor hvor vi fik en omgang natmad og skålede af. Det er så dejligt med gode veninder.

Nedenfor kan I se lidt billeder fra selve arrangementet.
– Og hov hov hov, forresten så har jeg netop købt mig den henne skønne pels fra Hafnium Copenhagen.. Den har jeg slet ikke fået vist jer.  Er den ikke bare freakin’ smuk!? Farven hedder Vanilla, og så har jeg fået den lavet customized efter min egen krop, med fin krave, trekvart-ærmer og en god længde. Jeg er SÅ SÅ SÅ glad for den! Siden sidste vinter har jeg været på jagt efter den perfekte pels, og endelig fandt jeg den! Det er min julegave til mig selv i år!
Mine sko er fra Valentino og kan findes HER. Bukserne er fra Zara, sokker fra Socks by Flamingo Ladies og toppen er fra Gestuz.  Ha’ en fantastisk onsdag piger! Jeg vil hoppe i noget tøj, for dagen i dag står stort set på events dagen lang, og en hyggelig frokost med Louise. Ja tak! Vi ses <3
xx, jeres Simone

Indlæg indeholder affiliate / reklame link.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *