Få succes og bedre selvtillid

Hej skønne mennesker,

Som overskriften siger, byder jeg til fest. Eller lad mig sige det sådan; det er ikke mig som sådan der holder festen, men det er en fest / arrangement som jeg selv skal med til, og jeg glæder mig helt vildt.

Jeg ved at der er mange af jer som følger mig der elsker mit positive sind og mindset – Og jeg ved også at rigtig mange af jer elsker selvudvikling og derfor vil jeg helt frit fra hjertet anbefale jer det her event d. 11 / 11  2017.
Eventet hedder “THE SPARK og er et revolutionerende koncept indenfor Personlig Udvikling!

Da jeg for første gang sidste år i november var på et lignende event, skete der noget helt specielt inden i mig som jeg dårligt kan sætte ord på. Bla. synes jeg at jeg sad i nogle situationer hvor det som før gav mening i mit liv, lige pludselig blev sat i perspektiv og stillet spørgsmålstegn til, og derfra var jeg pludseligt i stand til at tage de bedste beslutninger i mit liv nogensinde. Jeg gik derfra med en form på en eller anden “klarhed”, og siden da har jeg følt mig så blessed. Jeg turde at lytte til mig selv, og jeg er blevet et endnu stærkere menneske, som tør at følge sine beslutninger. Det har givet både bedre selvtillid, bedre humør og stærkere tro. Troen på at lykkedes.
Jeg lærte at blive meget mere konsekvent og opnå mine mål, og endda meget hurtigere end før, og vigtigst af alt for mig, er jeg blevet ENDNU bedre til at bevare mit positive sind og være glad HVER eneste dag. At være glad hver dag kommer ikke af sig selv. Det er et valg man træffer, og jeg har lært at det er en kunst at mestre i sig selv, og det tager tid at ændre på et mindset.
Summa summarum er, at det event virkelig rykkede nogle ting i mig, som har gjort at jeg sidder der hvor jeg er i dag.
Super glad og taknemmelig generelt, vildt lykkelig i mit forhold og endnu mere succes på karriere-fronten.

DERFOR ville jeg sådan set bare dele det her event med jer derude, unge som gamle og uanset arbejdstitel / skolegrad. Eventet “THE SPARK” er til dig, som ønsker at vokse og blive succesrig med det du drømmer om – for at finde den bedste version frem i dig selv.

Udover det vil du sammen med mig, møde og opleve nogle af de mest inspirerende mennesker – og finde den motivation, indstilling og selvtillid som du har brug for. Til eventet kommer nogle af verdens bedste foredragsholdere indenfor deres felt, og fortæller og inspirerer til at gøre tingene anderledes og med ny energi. For hvis du har den rigtige energi, er inspireret og er sammen med de rigtige mennesker, kan du vokse som menneske, finde dine egne kvaliteter og blive bedre til det du er brænder for. Du vil blive mere produktiv og opnå bedre resultater, et bedre forhold til andre og højere livsglæde.  Netop hvad jeg selv oplevede på egen krop. 🙂

Eventet afholdes i Papirhallen København – med top-DJ, cocktailbar, buffet & snacks. Alt er inkluderet og du kan se programmet nedenfor.
Sidste år gav jeg det der minder om 10.000 kr for et tre dagens event som dette, men da jeg opdagede det her en-dags event til kun 995 kr. blev jeg helt vild! Jeg følger nærmest at det er min “pligt” at fortælle om eventet til alle mennesker på min vej. Heldigvis har jeg allerede fået lokket Gamal og en del venner med, men I skal også ha’ muligheden! <3

Sådan et event har virkelig personligt flyttet bjerge for mig, og har været med til at gøre at jeg er det sted i dag i mit liv hvor jeg er. Jeg kan ikke sætte kroner og ører på hvor meget jeg har lært og opnået, men én ting er sikkert: det var det hele værd, og jeg vil gøre det igen!

Jeg glæder mig selv helt vildt meget, og jeg skal i weekenden ud og købe notesbog og spidse blyanten.
Du kan se programmet og foredragsholderne nedenfor.

Det var bare lige et kærligt indspark og en stor anbefaling herfra. Jeg håber at nogle af jer vil joine. <3

xx jeres Simone

BOOK DIN BILLET HER

(Visited 22 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *