Sådan har mit liv ændret sig efter jeg at jeg er begyndt at vise taknemmelighed

Hej bloggen

Klokken er lige nu et om natten, søndag aften.

Jeg skal tidligt op i morgen, for i morgen er mandag, og endnu en ny uge står for døren. Denne gang en rigtig travl uge, og alt jeg virkelig burde gøre lige nu er at lade mit tunge hoved falde mod hovedpuden og crave noget søvn.

Gamal ligger ved siden af mig bobler i en dyb søvn. Han gik ud som et lys for flere timer siden, men jeg, jeg kan slet ikke så meget som falde til ro. Det er som om jeg er flyvende. Flyvende på en eller anden ros, jeg ikke kan beskrive med ord.

Jeg ligger med ét stort stil over hele femøren og stier op i loftet. Jeg kan slet ikke falde til ro. Jeg har en dirende fornemmelse af lykkeros der kører gennem hele min krop, og jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Det er en helt særlig følelse, som jeg virkelig har svært ved at sætte ord på. Jeg har ikke følt præcist sådan her før. Det er uden en tvivl en god fornemmelse. Mere end bare god. På en eller anden måde en fuldendende følelse.
Jeg ved det ikke – måske jeg bare skriver i tåge.

Jeg føler mig bare så heldig, så priviligeret, så glad, så tryg og så elsket på én og samme tid. Fælles betegnelsen for den her pærevælding af følelser der iler igennem min krop, må være taknemmelighed. Mit lille hjerte rummer så utrolig meget taknemmelighed, at jeg slet ikke ved hvad jeg skal gøre af mig selv. Jeg har alt hvad jeg overhovedet kunne ønske mig i mit liv lige nu, på alle fronter, og det følels fandme godt!

Hertil aften, midt en ligegyldig serie med Gamal snorkede i skødet, slog det mig bare hvor glad og taknemmelig jeg egentlig er for mit liv. Selvfølgelig er intet rosenrødt, og jeg strugler også med problemer i min hverdag og i mit liv generelt. Tro mig! Små som store. Men i det hele store billede, så er jeg virkelig lykkelig. Mere lykkelig end aldrig før, og nogensinder drømte om var muligt.

Jeg ved ikke hvad der har tricket den her stærke følelse i mig. Måske er det mine hormonoder er spiller mig et puds, eller også er det det faktum at jeg i dag har mødt en masse nye skønne kvinder hvor jeg tog mig selv i at skulle introducere mig selv og mit liv for en masse nye mennesker, som måske ubevidst har gjort mig opmærksom på hvor glad og taknemmelig jeg egentlig er.
– Eller måske en kombi af begge ting? 😉 Who knows…

Men det som jeg virkelig ønsker at give videre til jer der læser med,  er bare hvor meget taknemmelighed gør og har gjort for mig. For det at vise stor taknemmelighed har virkelig ændret mit liv. For omkring tre år siden læste jeg en bog som virkelig satte nogle tanker igang mig, og jeg begyndte mere og mere at se det positive i alle situationer. Sure som søde situationer.

Siden den dag jeg også øvet mig i at føle og vise mere taknemmelighed generelt i min hverdag. Jeg viser taknemmelighed overfor mig selv, mine medmennesker men også bare ud i det åbne rum / universet, om man vil det.
Hvis det lyder helt tosset, og du ikke ved hvor du skal starte, så er mit tip, at starte med at finde 3 ting som du er virkelig glad og taknemmelig for hver morgen, og 3 ting igen inden du skal sove. Små som store ting. Taknemmelighed er taknemmelighed. Det kan være taknemmelig for at du er sund og rask, for at du har en bedste veninde eller for at du i denne måned har råd til at købe dig selv din drømme taske. Hvad ved jeg. Men jo mere jeg begyndte at praktisere taknemmelighed, især som det første og sidste inden jeg fik i seng, begyndte jeg langsomt at træne min underbevidsthed til at samarbejde med mig.
Jeg havde lidt udfordringer i starten, men når man først har lært kunsten, er det en ren gave i sig selv.

Alt i alt har det givet mig så meget medvind, stabilitet, positivist, tryghed og lykke. Og jeg bruger det i alle sammenhænge.

Prøv det for dig selv i små doser og mærk medicinen på egen krop!

Holdkæft hvor det føles godt!

Any way, klokken er virkelig mange nu, og jeg vil tørre mine halvvåde lykkelige øjne og forsøge at få lidt søvn, før en ny uge, et nyt ræs står for døren i morgen.

TAK fordi du læste med.

xx jeres Simone

Ps: beklager eventuelle stave/tastfejl – jeg er pænt træt og kan ikke se ud af øjnene 😉

(Visited 22 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *