Milano Update

Hej Ladies,

En lille kort Milano update her fra Italien.

Vi har det virkelig dejligt, og i dag har vi haft en masse fritid til shopping, kultur og maaaaasser af mad!

So far har vi spist og skålet på verdens smukkeste rooftop bar,  og i dag har vi spist sådan cirka 7 måltider haha.
Der er SÅ mange forskellige køkkener her i Milano, og det er som om man bare går og er små-sulten hele tiden. 😛

Jeg har også fået shoppet lidt, og der er specielt én ting som jeg har købt, som jeg VIRKELIG glæder mig til at vise jer!

Derudover opdagede vi en virkelig smuk park igår, hvor vi spiste totalt lokal pizza og drak rødvin. I love it!

Jeg tænker faktisk at lave en hel “Milano Guide” til jer herinde på bloggen. Nu har jeg været her en del gange, og kender efterhånden alle de lækre og smukke steder og alt der hedder must see and must do i Milano. Man kan jo stort set hele året rundt få billige flybiletter hertil, og det er virkelig den oplagte kæreste-by og/eller shopping-by. Jeg snupper begge dele! 😉

Nå det var bare lige en kort update herfra. Vi skal nu ud og spise (igen) haha. Selvom jeg stadig kan smage min karamel donut som jeg spiste for mindre end en time siden! Åh gud! 😉 Jeg kender en der skal hjem og løbe en tur eller to! Haha

Kys fra Milano
Jeres, Simone

(Visited 37 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *