Milano Getaway

Hey Ladies,

Jeg har virkelig glædet mig længe til den her dag i dag!

Jeg skal nemlige en smuttur til Milano, Italien og f*** hvor bliver det bare fedt! Afgang er i dag kl. 9, så jeg har været tidligt oppe for at pakke outfits og gøre klar til rejsen. Turen er egentlig en arbejds-tur, da jeg skal ned og holde et spændende møde og skyde noget content, men jeg har været så heldig at få Gamal med mig som rejsepartner! I love it!

Lur mig om vi ikke får en dag til overs udelukkende til shopping! Jeg har i hver fald lavet mit forarbejde, og ved liiige hvilke butikker jeg med 100% sikkerhed skal tjekke ud! 😉
Sidst jeg var i Milano er omkring små 10 måneder siden. Den gang var jeg afsted som arrangør af et presse-event og havde 10 gæster (bloggere) med mig. Eftersom der var rigeligt at holde styr på og ting der skulle ordnes, fik jeg slet slet ikke shoppet, så det glæder jeg mig virkelig til denne gang.

Jeg har booket os det skønneste hotel som ligger lige ved Piazza del Duomo og i samme område hvor den gode shopping befinder sig, så vi forhåbentlig både får tid til arbejde, lidt shopping og kultur.
Hvis du vil følge med på mit eventyr, så følg med på min Instagram Story @SimoneTajmer.

Rigtig god mandag herfra. xx jeres, Simone

 

502-piazza-duomo-di-milano navigli

Billede fra sidste års tur i Milano – Hermed dejlige Carla og 2 styks friske kokosnødder <3

1331799_2016121613530437_sbig

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *