Sådan holder jeg mig på toppen

Hej girls,

Jeg fik lige lyst til at vise jer et par billeder fra min lille “mandags get away” forleden på Skodsborg Kurhotel sammen med min lille søster Astrid.
Af og til får jeg spørgsmålet “hvordan jeg holder energi niveauet oppe og bevarer motivationen og glæden i alt jeg laver og gør”.
Og en get away i ny og næ er i hvert fald på min top 10 når jeg virkelig skal koble af og tune ind på mig selv.
Nærkontakt med mit indereste er det som gør mig stærk i hverdagen, og foruden mine små pauser i hverdagen ville jeg slet ikke kunne fungerer optimalt. En pause kan være et spa-ophold, men det behøves ikke nødvendigvis at koste penge. En god pause for mig kan også være blot 10 minutters meditationen midt i det travleste tidspunkt på dagen. Eller en hel søndag på sofaen med Gamal under armen.
Vi slapper alle sammen af på forskellige måder, og med tiden har jeg lært at blive god til at lytte til mine egne behov for at kunne “performe” og være både stærk og fokuseret i min hverdag.  Vi lever i en verden hvor vi konstant er online og skal være “på”, og det kan virkelig være mere energi drænende end som så.
Mit bedste råd her på en hektisk onsdag må være: husk at stop op og tag en pause ind imellem. Ikke kun når du er stresset eller træt. Et godt humør, og et højt energi-og-motivations niveau kræver kærlig pleje.
Det er et ritual som jeg sværger til.
xx jeres Simone

Mit outfit: Pels fra Mulieres HER // Taske: Furla HER // Bukser: Zara HER // Halstørklæde: Gucci HER //

3926463_39_z

img_8693

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *