Jeg følte mig mere attraktiv, når jeg ikke havde spist

Hej damer,

I dag skal det handle lidt om morgenmad, ifølge mig dagens vigtigste måltid. For den dag i dag går jeg aldrig ud af døren uden, og hvorfor vil jeg gerne dele med jer.

Citeret af Kate Moss “Nothing tastes as good as skinny feels” – og i mine år som model levede jeg nok lidt selv efter hendes saying. Jeg sprang af og til over hvor jeg kunne og oftes var det min morgenmad det gik ud over. Jeg var vild med det lidt ekstra slanke look, selvom mine mave slog knuder på sig selv, og min mave kom med sprudlende lyde. Oftest skulle man tidligt igang på skydninger, og om man vil det eller ej, så ser man bare lidt mere slank og lækker ud på tom mave!  Jeg følte mig bare meget mere attraktiv når jeg ikke havde spist. Jeg synes at mine muskler var mere tonet på tom mave, og jeg følte bare en helt anden form for velvære i min krop, selvom det måske lyder en smule absurd. Der bliver stillet helt vildt mange krav om hvor tynd man skal være i branchen, og når man konstant omgåes mennesker i den branche, kan det ikke undgås at  blive “inspireret”. Heldigvis har vi i dag i år 2017 fået en lidt sundere tilgang til modelbranchen, men det var ikke det samme for bare en 8 års tid siden.

 Hvis du selv har det sådan at du går og føler dig mere lækker eller attraktiv når du ikke spiser, så er mit bedste råd virkelig: lad være! Før jeg havde nået at se mig om, var der pludselig gået mere end et år med dårlige spisevaner om morgenen, og pludseligt begyndte jeg midt i det hele, at opleve et markant lavere energiniveau i min hverdag. Udover det lave energiniveau, havde jeg utrolig svært ved at koncentrere mig i længere tid af gangen, og sådan havde jeg aldrig følt før. Det ødelagde virkeligt mine dage og det frustrede mig helt vildt. Jeg følte mig nogle dage nærmest helt uduelig. Jeg var bare endt i en ond spiral og det der med at springe let og elegant over morgenmaden var blevet en dårlig vane for mig.  For mit vedkommende var det utroligt nemt at vende sig af med ikke at spise morgenmad, og efter bare en uge foruden mærkede jeg faktisk en følelse af mæthed når jeg vågnede om morgenen, trods mangel på noget i maven. Egentlig havde jeg næsten glemt hvad morgenmad var.  Jeg ved ikke om nogen af jer kender til den situation?

Jeg var energi-forladt og virkelig desperat efter at få den “gamle” energiske Simone tilbage, og kontaktede  i sin tid min diætist som var tilknyttet bureauet, og hun fortalte mig hvor store konsekvenser det kan have alene bare at springe morgenmaden over – bla. ville det blive endnu svære at opnå et varigt vægttab, for ikke at tale om risikoen for alle de grimme sygdomme, alle forårsaget af at springe morgenmanden over. MEN, det vil jeg fortælle jer mere om i et andet indlæg lidt senere. Fra den dag af har jeg spist morgenmad hver eneste dag siden, og jeg går aldrig ud af døren uden! Jeg har siden den dag for mange år siden, aldrig haft mere energi, ikke bare om morgenen men også dagen ud.

Hånden på hjertet: Jeg har aldrig lidt af en spiseforstyrrelse, men jeg har helt sikkert i den periode af mit liv, ladet mig styre af hvad jeg spiste og ikke omvendt. – Det kan jeg ikke anbefale nogen, ikke engang min værste fjende, og derfor bliver jeg så ked af det når jeg (ofte) møder mange på min vej som synes at have det ligesom jeg havde det engang.

Anyway, jeg havde bare lige lyst til at dele min egen erfaring med jer, og mit råd til jer må være: Elsker du din krop, så skal du elske din morgenmad. Hvis der er steming for det vil jeg rigtig gerne lave nogle “sund morgenmad på under 5 minutter” indlæg. 🙂 

En god tommelfingerregel som jeg personligt lever efter, er at cirka 20-25 % af mit daglige indtag af mad skal indtages til morgen – og så husk, du bliver hvad du spiser! 😉

Tusinde tak fordi du læste med og bon appetit. xx Simone

(Visited 31 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *