En dag på Skodsborg

Hej kære,

Igår var en virkelig god dag i mit liv. Jeg havde i sidste uge besluttet at jeg ville overraske Gamal med noget virkelig lækkert, eftersom han altid er så sød, hjælpsom og bare generelt en virkelig god kæreste. Jeg elsker virkelig at give og at overraske – det gør mig enormt glad! Mit valg faldt denne gang på Skodsborg Kurhotel, og da vi satte os ud i bilen i går morges troede Gamal “naivt” at vi skulle til et formelt brunch event i Rungsted havn med nogle fælles bekendte. Men da vi i bilen passerede Skodsborg Kurhotel bad jeg ham stoppe op og holde ind til siden, og ikke engang der, forstod han hvad klokken havde slået. Først forstod han slet ikke hvorfor vi stoppede op, og først efter at have sagt til ham to gange, at det ikke var en joke at vi skulle på spa-date, gik det endelig op for ham. Hehe! Voila  og dermed 1 styks virkelig glad mand og en mindst ligeså glad kæreste ved hans side!

Vi startede dagen klokken 9 til morgenmad på toppen af hotellet, og det var simpelthen så smukt. Klokken 10 hoppede vi i spaen og ved 11 tiden gæstede vi en sauna gus på over en times varighed, og sluttede dagen af med at springe på hovedet i Øresund. Det har været sådan en helt utrolig befriende og afslappende dag helt uden telefon, forstyrrelser eller støj. Bare os to, kærlighed og smukke omgivelser. Hvis nogen af jer overvejer en gate away indenfor nærmeste fremtid kan jeg virkelig anbefale dette naturskønne sted. Alt spiller 100% og personalet er simpelthen så tjekket og søde.
Jeg sidder her til morgen med en helt speciel ro i hele kroppen og tænker tilbage på en fantastisk dag igår. Den var virkelig givende for mig. Tænk engang hvad så “lidt” kan gøre for både sind, krop og forhold. I love it!
Det var bare lige en lille status update herfra.

God dag til jer alle. xx, jeres Simone

img_5933 img_5937 pool-853507_960_720 img_5939 img_5949 img_6049 1415888975354

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *