Sådan bliver du rig og opnår dine mål

Sponsoreret

Hej kære,

I dag handler det lidt om økonomi her på bloggen, og om hvordan jeg bruger mine penge. I min seneste video her, giver jeg mine egne personlige tips til hvordan du kan lære at sætte mål og spare op på en meget sjovere måde end på traditionel vis.
Derudover uddeler jeg i videoen lidt gode tips ud omkring hvordan Carla og alle os andre, kan blive meget bedre til at bruge penge med god samvittighed, for det er ærligtalt meget sjovere at bruge penge på denne måde!
Jeg håber at I kan lide mit lille økonomiske indspark her på bloggen. 🙂

xx jeres Simone

PS: Husk endelig at SUBSCRIBE på min YouTube kanal HER.  😉

5 SKARPE OM LUNAR WAY:

  • Lunar Way er en en money-app på din telefon og et tilhørende Visa-kort i din hånd. For hvad mere behøver vi egentlig?
  •  Lunar Way gentænker konstant hvordan man burde håndtere penge i det 21. århundrede, og der kommer derfor hele tiden nye mega fede features!
  • Det koster lige nøjagtigt 0 kroner at være bruger hos Lunar Way, hvor du får både Visa-kort, bankkonto og adgang til app’en uden det koster noget.
  • Når du opretter dig som bruger hos Lunar Way, bliver du rent teknisk kunde hos Nykredit Bank. Det er altså dem, der passer på dine penge – og du behøves ikke at skifte bank eller opsige din nuværende bank.
  • Du kan downloade appen gratis her: http://m.onelink.me/98c9cb2

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *