Barcelona Fashion Week + Outfit update

Hola fra Spanien

Nøj, hvor er her bare dejligt! Selv om jeg har været i Barcelona en million trillion gange, bliver jeg altid overrasket over hvor fantastisk her er er! Nu har jeg været her et par dage, og jeg har haft sådan nogle fede dage.
Igår var jeg til min første modeuge i Barcelona – 080 Barcelona Fashion Week.
Vi ankom ved en 11 tiden, hvor jeg havde et par spændende møder og kollektionsfremvisninger og samme location som deres modemesse finder sted, er samtidig location for de fleste af deres runway shows.
Min telefon døde desværre allerede for batteri ved frokost tid pga. varmen tror jeg, så jeg var vildt ærgelig over ikke at kunne filme mere end jeg fik gjort. 🙁

Til gengæld var jeg for once 100% tilstede ( 😉 ) og jeg nød dagen  i fulde drag, med min skønne veninde Olga under armen.
Jeg tænkte at jeg lige ville vise jer lidt billeder fra dagen igår, og samtidig får I også lille en lille outfit update + et lille preview på min nye pink tote fra Decadent.
I dag har jeg primært arbejdet på computeren, svømmet et par baner og spist en dejlig frokost med venner.
I morgen rykker jeg nærmere centrum af Barcelona, hvor jeg skal bo på et virkelig lækkert 4 stjernet hotel. Stay tuned! 😉
Her har I lidt billeder og outfit update.
xx for nu, jeres Simone

My outfit: Heels: Zara // Bag: Decadent : HER  // Skirt: Zara // Top: Zara // Earrings: Jane Kønig //
Olga’s outfit: Dress: Zalando // Bag: Moschino

Ankomst ved location – 080 Fashion Week 

 

img_4669 skaermbillede-2017-06-29-kl-17-47-46
Food break på  “Green Vita” – et nyt og ret lækkert sted på Diagonal. Jeg fik røde ris med koriander, kylling, edamame bønner m.v. Mums! img_5078 img_5072 En virkelig nice taske som jeg fandt på modemessen. Jeg fandt aldrig ud af mærket, men shit den var cool! img_4695
Nogle af modellerne som gik shows. Virkelig fine! skaermbillede-2017-06-29-kl-17-47-22

skaermbillede-2017-06-29-kl-17-48-03 Zalando er åbenbart også ret stort her i Spanien. De havde deres helt eget lille showroom / studio, og en virkelig fin udstilling udenfor. Virkelig blæret! img_4700
Smukke Olga – Min rigtig gode veninde som bor her i Barcelona, og som skal være mamma her om knap 2 måneder! Tante Sims glæder sig! 😉 img_4703
Cool flower power fra catwalken!     skaermbillede-2017-06-29-kl-17-48-25

(Visited 45 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *