Barcelona Fashion Week

Hey kære,

Jeg er så hamrende spændt, fordi at jeg senere i aften lander i Barcalona, hvor jeg skal være en del af Barcelona Fashion Week! Jeg har tilmeldt mig en hel masse shows, og så har jeg et par møder ind imellem. Jeg rejser alene – det er faktisk ved at være ok-langtid siden at jeg fakstisk rejst selv… Ikke siden min USA tur i marts tror jeg. Any way, når jeg lander i aften bliver jeg hentet af min chauffør, som kører mig mit yndlings kvarter i Barca, hvor jeg spise tapas med min spanske veninde og designer Noelia. Imorgen skal jeg mødes og hænge ud med min elskede veninde Olga, som også bor fast i Barcelona. Før i tiden så jeg hende altid 5-6 gange om året, og nu har jeg ikke set hende siden december. Altså næsten et halvt år siden, og imellemtiden er hun nået at blive gravid, og skal føde hertil september! Oh my! Jeg synes det er så vildt at alle omkring mig bare bliver forlovet og får børn. Jeg glæder mig virkelig på hendes vegne, og jeg glæder mig til at se hendes lille fine mave!
Det bliver en virkelig spændende uge for mig, og jeg er bare så mega-hamrende klar på alle mine girls og modeuge! Husk at du kan følge min tur på min Instagram + Insta Story!
Hej hej for nu! <3

Jeres S

sevaerdigheder_barcelona skaermbillede-2017-06-21-kl-18-02-56 080 Barcelona Spring-Summer 2016 adriana-lima-barcelona-fw-2013-05

Ready to Wear Fall/Winter 2016-2017
Ready to Wear Fall/Winter 2016-2017
Ready to Wear Fall/Winter 2016-2017
Ready to Wear Fall/Winter 2016-2017

080-6

(Visited 41 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *