Turen går til Positano Italy

Godmorgen Sweeties,

Som en del af jer måske lagde mærke til på Insta Story tidligere i dag, valgte jeg spontant i forgårs at booke en lille rejse til Gamal og jeg. Vi har begge arbejdet vanvittigt hårdt de sidste par måneder, og det er ikke meget fritid vi har sammen, andet end når vi træner eller spiser sammen. Da jeg så så vejrudsigten for denne og næste uge, som lover regn stort set alle dage, besluttede vi os for at tage til Positano i Italien. Det gode ved mit job er jo, at jeg stort set kan arbejde alle steder fra i verden så længe jeg har mine ting med mig, og de vigtigste møder kan klares på Skype. Det er virkelig fantastisk. Så det er altså hvad der står på programmet de næste 6 dage.
Jeg har rejst rigtig meget i Italien de seneste par år, men aldrig oplevet Positano eller Amalfi kysten. Især Positano og den smukke ø Capri er på min bucketliste over destinationer, som jeg bare vil opleve, så derfor glæder jeg mig ekstra meget til at komme afsted! Måske nogle af jer har set de genkendelige skønne farvede huse på Instagram? Det er i hvert fald kendetegnet ved Positano, sammen med det helt vildt urolige krystalklare vand. Nedenfor kan du se en lille video over Positano. 🙂 Når jeg er retur vil jeg 100% lave en Positano Guide til jer med ‘places to visit’ og ‘things to do’, hvis der nu skulle sidde andre Positano-nysgerrige derude. 😉

Her bor vi
Da stort set alle hoteller i Positano var fuldt booket op, eftersom vi bookede 2 dage før afgang, endte vi med at leje et kæmpe hus på med 3 soveværelser, 3 badeværelser og en kæææmpe terrasse med den skønneste udsigt. Her er virkelig skønt. Udsigten her er fra soveværelset, og jeg lyver ikke hvis jeg siger at det er dobbbelt så smukt i virkeligheden. Det er helt fantastisk! Vores hus ligger helt alene isoleret oppe i bjergene, men er kun 3 km fra Positano by. Jeg elsker stilheden oppe i bjergene, og jeg bliver så mega inspireret af bare at sidde og stirre udover udsigten. Det er virkelig re-charhing!

2892dbb8_original

3e7d2fce_original

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

b15e3c6b_original Hej img_3263 Hej hej Positano, og husk at du kan følge mit eventyr på min Insta Story @SimoneTajmer
xx jeres Simone

(Visited 141 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *