Stockholm with YSL

ysl-beauty-club Sponsoreret

Hey kære,

Jeg synes at jeg lige ville vise jer lidt billeder fra min tur til Stockholm i sidste uge. Jeg var som nogle af jer ved, oppe og besøge selveste Yves Saint Laurent Beauty, og med mig under armen, havde jeg min skønne veninde Carla. Vi havde en virkelig sjov én dags tur, og vi fik virkelig rå-hygget og gået Stockholms gader tynde. Vi fløj derop onsdag formiddag, og da vi ankom checkede vi ind på hotellet, og fløj med det samme ud i byen for at finde et lækkert frokost spot. Efter frokost og lidt vino hoppede vi tilbage på hotellet hvor Carla gav mig den vildeste makeover med YSL’s nye produkter. Carla er virkelig insane til at lægge makeup, og jeg elsker at kunne sidde og lytte til sjove historier og spise chokolade mens hun fixer mig! Det er seriøst det bedste i verden! ? Da jeg tænkte at nogle af jer nok ville være nysgerrige for at se hvilke produkter som hun brugte, har jeg samlet dem i kollagen til jer ovenfor.
Nå, men efter makeover hoppede jeg i min smukke klassiske jumpsuit fra BCBG Max Maria butikken i København og mine heels fra Zara. Carla’s makeup inspiration var Heidi Klum blandet med et stk. Boss Lady. ?
I godt humør og med champagne i blodet gæstede vi et super sejt event ikke langt fra vores hotel, og efter det event blev vi sammen med en masse andre søde bloggere og pressefolk fra Danmark, Norge og Sverige, kørt til YSL Beauty Club, hvor vi blev introducerede til alle deres nye lækkerier! Derfra stod den på cocktails og dans natten lang, og så toppede Carla og jeg naturligvis aftenen med en hotdog på vej hjem i seng. (føj ? ) Det var pretty much lidt om vores virkelig sjove og fascinerende tur til Stockholm.
xx, jeres Simone

img_2229

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

fullsizerender-2 img_0236 img_2148 fullsizerender
De sjoveste og sødeste bloggere fra Norge, som vi mødte til eventet. img_0722

………. Dagen derpå

img_0746

(Visited 45 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *