8 nemme tricks til langt og smukt hår

Hej skønne ladies,

Et af de oftest stillede spørgsmål i min indbakke må nok være “hvordan har du fået så langt hår” og “hvad er hemmeligheden bag sundt hår?” og “hvordan holder du det sundt?”

Lang og sundt hår er bestemt ikke noget som jeg har haft hele livet, men det er derimod først noget som er kommet de seneste 5 års tid. Alt jeg gjorde for at gro mit hår sundt og langt var at følge disse 8 meget simple steps, som jeg opsatte for mig selv, og som i den grad har givet pote. 🙂

Min guide til det lange og sunde hår:

Regl nr 1 er: Jeg glatter og krøller kun mit hår ved festlige lejligheder eller fotoshoot, glem alt om at stå og brænde dit hår af hver morgen. Jeg ved godt at der findes diverse varmebeskyttelses-cremer som skulle sørge for at håret ikke tager skade, men faktum er, står du med 210 grader og glatter, krøller og hiver i det hver dag, bliver det aldrig langt og sundt. Så lær at elsk dit hår som det er og find nogle produkter som får det bedste frem i netop dit hår og den styling du ønsker.  Mit hår er naturligt som på billedet her, glat men med fald i. Nogle dage gode fald, og andre dage knap så gode fald!  Jeg har lært at elske det naturlige look og jeg er blevet ret glad for mit hår den dag i dag, i forhold til den dag for 5 år siden hvor jeg fik sad på køkkengulvet og græd, mens mine syet extensions blev klippet af.

Regl nr 2: undgå at føntørre dit hår, hvis du har tiden så lad det lufttørre. Mit tager omkring 3-4 timer før det er gennemtørt, og derfor vasker jeg altid mit hår når jeg ved at jeg har tid, og når jeg alligevel er der hjemme, og når jeg ikke står og skal ud af døren.

Regl nr 3: Vask hår max 1-2 gange om ugen. Når du vasker håret flere gange om ugen eller dagligt som mange kvinder gør, slider det utrolig kraftigt på håret ? faktisk mere end du lige går og tror at det gør.

Regl nr 4: Find nogle gode produkter der passer til netop dit hår. Spørg din frisør til råds. Jeg sværger til Kerastase Resistance (se nederste billede). For mig er dette den perfekte serie da den fugter håret utrolig meget, og sørger for at mit hår ikke holder på vandet. Den anti-filtre og så blødgør den og plejer håret helt utrolig godt. Den er en anelse for parfumeret efter min mening, men det er jo en smagssag.  Den gør underværker for mig, og jeg rejser aldrig nogen steder uden. Spørg en frisør hvilke produkter der matcher dit hår. Et lille tip er, køb altid hårprodukterne online, for de er stort set altid billigere end i forretningerne.

Regl nr 5: Brug olie! Mit hår er ret skandinavisk og fedter ved brug af alle olier, undtagen ved brug af Moroccanoi light til lyst hår, som jeg altid kommer i håret om morgenen efter at redt håret godt igennem, og den er altid med mig i tasken, og bliver taget frem når håret filtre eller er ude af kontrol.

Regl nr 6: Spis SILICA. Det er den mest geniale hår, hud og negle-pille. Den virker og gjorde store fremskidt i mit hår på kort tid. Jeg har prøvet både den dyre version og den billige, og de virker lige fint. Du kan købe dem i Matas fra deres eget mærke.

Regl nr 7: Få klippet dine spidser hver 3 måned. Det er ikke en skrøne, men en nødvendighed.
Jeg går hos frisørkæden STUHR, og jeg er personligt helt vildt med det! De er top prof. og du får ikke lov til at forlade salonen før du er 100% tilfreds.

Regl nr 8: Drik vand, masser af vand. Hud og hår har, som resten af kroppen, brug for fugt. Derfor er det vigtigt at drikke rigeligt med væske! Ha’ tålmodighed, er nok det aller bedste råd som jeg kan give.
Jeg holdte mig til disse 8 regler, og på knap 6 måneder kunne jeg se store resultater, og den dag i dag er jeg simpelthen så glad for mit sunde, lækre og flotte hår! Jeg holder mig stadig til de 8 regler og jeg glæder mig til en dag i fremtiden at kunne kalde mig selv for Rapunzel. Haha
Jeg håber at mit indlæg kan hjælpe én eller flere af jer derude til et længere eller sundere hår.

Selvtillid, charme & lækkert hår!
XX, jeres Simone skaermbillede-2017-04-26-kl-20-36-00

(Visited 119 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • 8 Gode råd, skal dog blive bedre til at få klippet de spidser ??Håber at vinde det lækre GHD jern????

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *