Derfor skal du drikke Aloe Vera – 10 Sunde fordele

Sponsoreret:

Hej bloggen

Jeg ved at et emne som netop mine kosttilskud, er et emne som I ofte spørger ind til, og derfor tænkte jeg at jeg i dag ville fortælle jer lidt omkring planten Aloe Vera som jeg sværger til, og stort set drikker hver dag.
Der er mange forskellige varianter derude på markedet, og jeg har efterhåndet testet alle de varianter som fåes i både helsamin og matas. Min favorit er faldet på “Forever Gel” fra Aloevera Portal Danmark.

Aloe Vera-drikken har igennem mange år været en bestseller, og er i dag mere populær end nogensinde før.  I den her Aloe Vera-drik er alt håndplukket og den er naturligvis baseret på 100% ren naturel Aloe Vera. Jeg drikker 40 ml ren Aloe Vera gel inden min morgenmaden, eller også blander den i min morgen-smoothie / juice, og så tager jeg et lille Aloe Vera shot mere inden sengetid. Jeg drikker denne variant, som du kan finde HER. Den har en fin smag af fersken og som er nem at få ned. Den fåes også med en helt neutral smag, og den smager faktisk virkelig godt, og så er den billig til prisen. Du få en kæmpe dunk med Aloe Vera fra cirka 250 kr.  Mange af dem som man køber i butikkerne sælger, indeholder LANGT fra ligeså meget Aloe Vera end denne gør.

Derfor har jeg drukket Aloe Vera i 1 år nu:

1. Min fordøjelse fungerer meget bedre og fremmer et varigt vægttab, og på den måde holder jeg mig i form sammen med sund kost og træning.
2. Min hud er blevet utrolig flot efter at være begyndt at drikke denne Alo Vera
3. Jeg har fået meget mere energi

10 FORDELE VED AT DRIKKE ALOE VERA

 

1. Aloe Vera bidrager til en bedre fordøjelse

Er du en af de mange som lider af fordøjelsesproblemer? En sund mave er nøglen til et sundt helbred. Aloe Vera er kendt for at lindre og rense fordøjelseskanalen, og hjælper derved til at forbedre fordøjelsen. Det hjælper mod dårlig mave, sure opstød og holder dine tarmflora i balance.

2. Smukkere og sundere hud

På grund af Aloe Veras mange helende egenskaber for huden, bruges Aloe Vera utrolig  meget i komestikindustrien.
Aloe Vera Øger hudens elasticitet, og er i utrolig blødgørende og passer på hudcellerne.
Derudover er Aloe Vera godt til: at hele sår, god mod brandsår, hudafskrabninger, psoriasis og bid fra instekter.
Aloe Vera virker desuden smertestillende og beroligende.

3. Aloe Vera er fuld af vitaminer og mineraler

Aloe Vera er sprængfyldt med vitaminer, som vi alle har brug for: A, C, E, folinsyre, cholin, B1, B2, B3, B6 – og Aloe Vera er en af de få planter, der også indeholder B12-vitamin. Der findes flere end 20 mineraler i Aloe Vera, herunder blandt andre: calcium, magnesium, jern og zink.

4. Et stabilt blodsukker

Aloe Vera hjælper med at opretholde et normalt blodsukkerniveau.

 5. Aloe Vera er er din bedste detoxing-ven

Aloe Vera er en geléagtig vegetabilsk fødevarer, ligesom eksempelvis tang og chiafrø. Den geléagtige konsistens gør det nemt for den, at bevæge sig gennem kroppens tarmkanaler og absorbere giftstoffer. Aloe Vera er derfor god til at rense din krop fra affaldsstoffer i kroppen, og kan drikkes hver dag.

6. Vægttab og mere energi

Når du drikker Aloe Vera forbedres din fordøjelse og rensning af din krop, og det vil automatisk fremme et vægttab. Det vil desuden hjælpe mod den giftige belastning på din krop og give dig mere energi.

7. Aloe vera styrker immunforsvaret

De Polysaccharider (kulhydrater) som du får gennem Aloe Vera gel, stimulerer de hvide blodlegemer i dit immunforsvar – det er dem som bekæmper eventuel virus i din krop.

8. Dæmper kolesteroltallene

Forskning viser, at Aloe Vera hjælper til at få ilten gennem kroppen, og ved at forbedre cirkulationen, iltningen af blodet sænkes kolesterolet også.  Derfor kan Aloe Vera hjælpe til at nedsætte risikoen for hjertesygdomme.

9. Aloe Vera hjælper til at reducere inflammation

Aloe Vera indeholder 12 stoffer, herunder B-sisterole, som kan bidrage til at bremse eller hæmme inflammation. Aloe Vera kan altså derfor være behjælpelig mod stive led og forbedrer din fleksibilitet.

10. Højt indhold af aminosyrer og fedtsyrer

Der findes 22 aminosyrer, der er nødvendige for din krop – og heraf siges, at otte er af afgørende betydning. I Aloe Vera er der oftest mellem 18-20 aminosryrer, og heraf alle de otte vigtigste. Derudover ineholder Aloe Vera et højt indhold af fedtsyrer, som HCL cholesterol, campesterol og B-sitosterol, der både sænker fedtstoffer i blodet og reducerer risiko for allergi og fordøjelsesbesvær.

HUSK:  En gang imellem at holde en lille pause på en måneds tid, før du begynder igen.
Drik ikke Aloe Vera hvis du er gravid eller har menstruation. 

 

 

Forever Gel Original koster 254,- og fåes her // Forever Gel Cranberry koster 254,- og fåes her // Forever Gel Peach koster 274,- og fåes her

Sådan handler du på “Aloe Vera Forever siden:

 

  1. Lav et log in på deres side HER (Oppe i venstre hjørne), og du er good to go!

2. Eller du kan maile til Cecilie på cecilies-aloevera@ishoey.dk som er min kontakt person når jeg shopper. Hun tager imod bestilinger, og sender med det samme! Det er virkelig genialt, og man har til lang tid af gangen! 🙂

Gør dig selv en tjeneste og try it out – Jeg garanterer at du kan mærke en markant forskel!

xx, jeres Simone

*Dette indlæg er lavet i samarbejde med Aloe Vera Forever.

 

(Visited 297 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Vil gerne af med min top mave..! Og hvis jeg har forstået det rigtigt skal jeg prøve noget gel / det kan hjælpe?
    Vh Elisabeth

  • Kan du henvise til evidens ift Aloe Vera s virkning, jeg er begyndt at drikke det hver morgen og det har sku effekt på for meget mavesyre, nu har jeg opfordrer en anden til at drikke det og han vil se forsknings resultater. Kan du hjælpe ? tak mvh Monica

  • Hej
    Jeg synes du gøre det ret fantastisk ved at prøve og hjælpe andre mennesker som netop har brugefor den slags hjælp. Det er supper godt arbejde dermed ønsker jeg dig og din kære familie alt det bedste.
    Med Venlig Hilsen MB

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *