Bonjour Paris

Bonjour fra Paris,

Jeg tænkte at jeg næsten lige måtte vise jer min nye jumpsuit fra BLNK LONDON.
En del af jer har sent mig en DM på Instagram, da jeg lagde nogle af billederne her op forleden.
Jumpsuiten er fra SS17 kollektionen og burde kunne findes online, eller hos udvalgte forhandlere i Danmark.
Jeg er personligt helt vildt med det blomsterede print! Blomsterprint går heldigvis aldrig af mode, og de gælder både store og små blomsterprint. Der findes de smukkeste mønstre i de mest lækre metervarer, og de giver alle sammen et forskelligt udtryk. Her til sommer er jumpsuiten perfekt til både hverdag og fest, og heldigvis er de fleste jumpsuits super behagelige at have på, og fungerer derfor godt i sommer-varmen. Nedenfor har jeg samlet mine musthave flower prints fra Asos.com. Du kan også finde dem her.
xx jeres Simone

*Indlægget indeholder afilliate links.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Kommentarer

    • Hej Sofie
      Det er Canon 80D. Der er bedst til video. Jeg kan klart anbefale dig Canon 6D – virkelig godt! Det brugte jeg førhen 🙂
      kh Simone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *