Jeg kunne ikke trække vejret

Sponsoreret: Hej Kære

Til de af jer der i efteråret har fuldt lidt med på min Snapchat, så gennemgik jeg en virkelig hård periode tilbage i november måned. Arbejdet steg mig lidt til hovedet, og lige pludelig hed allle dagene arbejde fra kl 8-23, og hver dag gik jeg i seng helt udmattet, men frusteret over ikke at kunne falde i søvn.
Jeg var mildest talt ved at flå hovedet af mig selv, eller hoppe ud over altanen, men inden jeg nåede så vidt, var jeg så heldig helt tilfældigt, at støde på manden som gav mig et spark i røven, satte mig lidt på plads, og lærte mig at trække vejret ordenligt.

Hans navn er Johnny Hauge, og han er helt fantastisk til det han gør!
Jeg mødte ham helt tilfædigt i VIP launchen til en konference som jeg var på tilbage i november måned, ved navn “Elevate”. Konferrencen var over 3 dage og alle dage fra kl. 9-22. Ved frokosttid den sidste dag på konferrencen, var jeg mildest talt en levende zombie der ikke havde sovet ordenligt i virkelig mange dage, og jeg kunne slet ikke koncentere mig om at gennemføre eller være tilstede blandt andre mennesker.
Min gode ven Jesper Bergstrøm som også var med på “Elevate”, tvang mig op Johny’s briks og opforede mig til at prøve en af hans manuvision behandlinger.

Manu-hvad-for-noget tænker du så måske? Haha, det gjorde jeg i hvert fald!
Det havde jeg aldrig prøvet før, men jeg kunne se at dem der havde været på briksen før mig, virkelig kom lettede og tilfredse derfra, og op på briksen kom jeg, og hold da op en oplevelse!

En manuvision behandling er en dybtgående og holistisk behandlingsform, som hjælper dig med at “opdage” din kropslige intelligens og mærke, at du er et helt menneske – Det lyder måske overdrevet nok, men ligger du en dag på briksen som jeg gjorde, vil du forstå mig ordvalg.

Manuvision er massage, tryk, stræk og ledfrigørelse med formålet, at afspænde hele kroppen af.
Dit åndedræt bliver dybere og mere frit, og på en eller anden måde får man åbnet op for “Pandora’s boks” og mens man får behandling taler man lidt om sammenhængene mellem krop og psyke. Kroppen er virkelig en memorybank der vil noget, og af og til er det godt lige at få “luftet” lidt ud. Ligegyldig hvor godt det går en, eller hvor overskuds-agtig man end føler sig.
Med en form for massage går behandleren som sagt ind og løsner op i muskulaturen. Det øger så blodcirkulationen, så muskelvævet får tilført nyt ilt og affaldsstofferne transporteres væk.
Manuvision behandling handler ikke kun om akutte symptomer som smerte og spændinger, det handler i den grad også om at få krop og sjæl i fuldkommen harmoni, for det hele hænger i den grad sammen på kryds og tværs.

Det som Johnny perosnligt hjalp mig med var selvfølgelig at få løsnet op i alle mine spændninger, som oftest er forsaget af alle mine timer foran compouteren. Vigtigst af alt, lærte han mig noget så banalt som at trække vejret, i en tid hvor jeg slet ikke kunne få vejret.
Jeg kan helt mærke at mine luftveje trækker sig sammen og kroppen bliver mindet om min dårlige tilværelse, bare i det jeg skriver det her indlæg. Tænk engang at man faktisk kan gå rundt og holde vejret hele tiden og faktisk GLEMME at trække vejret til tider, uden egentlig at føle sig stresset.
Kroppen er virkelig vildt indrettet, og den vigtigste lektie som jeg nogensidne har lært, og konstant minder mig selv om, er virkelig at lytte til min krop hver eneste dag, selvom det til tider kan betyde at man er nødsaget til at aflyse nogle aftaler eller investere lidt i sin krop i form af behandlinger, især i de perioder hvor man ellers går og er presset og måske fokuserer på at sparre lidt. Kroppen som er dit eget hus, må du bare aldrig glemme eller vende ryggeen til.

Johnny har utrolig stor forståelse for, hvad der kræves når man hver dag skal præstere på topplan og hvilke krav som der bliver stillet til kroppens fysisk og psyke, hver eneste dag. Vi er alle mennesker med forskellige grænser og behov, og nogle af os er bare utrolige stedige og tonser altid derud af (mig). MEN ikke denne gang! Jeg fik virkelig en øjenåbner da Johnny forklarede mig om min kritiske tilstand, og hvad konsekvensen faktisk ville være hvis jeg ikke begyndte at trække vejret optimalt.

Manuvision er virkelig en god behandling hvis du lider af nogle fysiske skader, har konstante spædninger (selvom du måske ikke er klar over det), eller hvis du går og er stresset eller lider af angst.Jeg vil ikke gå mere personligt i detaljer, andet end jeg vil fortælle, at Johnny er en helt fantastisk behandler som jeg sætter stor pris på og har utrolig meget tillid til.

Tak tak tak!
Jeg sender masser af taknemmelighed og anbefalinger om Johnny ud i universet!
Han kan kontakten via hjemmesiden HER .
xx, jeres Simone

 

Lidt om Helten Johnny:

– Manuvision behandler og Livsstil
& Ernærings coach

 

  • Manuvision behandler
  • Ernærings- og livsstilscoach fra C.H.E.K Institute i Californien, San Diego, niv. 2
  • Ergoterapeut med 10 års erfaring
  • Har været landsholdssvømmer i mere end 10 år
  • RAB godkendt (registreret alternativ behandler)

Kontakt Johnny ved at klikke her.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • God aften kære Simone,
    det lyder meget spændende med den behandlingsform, jeg har prøvet noget tilsvarende efter min arbejdsulykke.
    Vil klart undersøge det nærmere.
    Håber du selv er okay den dag i dag:-)
    Tina

  • God aften kære Simone,
    det lyder meget spændende med den behandlingsform, jeg har prøvet noget tilsvarende efter min arbejdsulykke.
    Vil klart undersøge det nærmere.
    Håber du selv er okay den dag i dag:-)
    Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *