GØR DINE RUTINER TIL RITUALER

skaermbillede-2016-11-11-kl-19-20-45 Sponsoreret:

“Life is what happens when you are bussy making other plans”

I kender det sikkert til det selv? Vi forsøger hele tiden at balancerer gennem livet, rettere hverdagen.. Vi skal både være en god kæreste, en god mor eller far, en god ven eller veninde, en god kollega og samtidig skal vi også være åbne for, hele tiden at skabe nye relationer.
Jeg mærker utrolig meget til udfordringen “balance” i mit eget liv – altså at balancerer mellem ovenstående.
Jeg bestræber mig hele tiden at blive bedre til at balancere, og jeg er opmærksom på, hele tiden at mærke efter. Alt det her som vi hele tiden skal leve op til, og balancerer med, efterlader os oftest drænet for energi sidst på dagen.

Det jeg synes er  både genialt business wise, men samtidig helt utroligt rørende er ved RITIUALS er, at vil have dig til at stoppe OP! I hvert fald bare en gang imellem, sådan helt spontant.
Spørg dig selv, hvornår du sidst stoppede op, og bare lagde mærke til hele verden omkring dig?
Det kan være på vej til et vigtigt møde eller midt på gaden. Luk øjenene og mærk, føl og sug energien strømme til dig. Vis taknemmelighed og og smil til verden.
Når du giver dig selv lov til at stoppe op en gang i mellem, lukke øjenene og bare mærke, føle og være mindfull, vil du automatisk begynde ubevidst, at sætte meget mere pris på de små ting, som du måske før slet ikke lagde mærke til eller værdsatte.

Det RITUALS gør er, at de går ind og gør  hverdags rutiner til ritualer, som skal hjælpe med at appelerer til alt det positive i os mennesker.
Det skal være dejligt og SKØNT, at gøre vores daglige rutiner – ikke en sur pligt, så lad os i stedet gøre dem til noget sjovere og mere behageligt, og kalde det for ritualer i stedet for rutiner.
Jeg har personligt selv, altid været fan af RITUALS produkter, helt specifikt deres duftelys da de er udviklet af de dygtigste eksperter, og alle de dufte som de anvender, har en helt special afslappende effekt.
Et dufte lys er ikke bare et duftelys. Der findes masser af kemikali- lys på markedet, som er nok så pæne at se på, men som dufter af en giftig omgang Ajax cleaning, og så er der dufte som får os til at føle, tænke og faktisk ændre adfærd: = RITUALS.

Som mange af jer allerede ved, så benytter mig rigtig meget af soft lys, i form af lyskæder eller stearinlys, både når jeg vågner og tager et bad om morgenen. Altid med dæmpet lys og masser af levende lys. Det første jeg ligeledes gør når jeg kommer hjem efter en lang dag er, at tænde alle mine stearinlys og bare nyde stilheden i min lejlighed. Jegg giver mig selv lov til at smide mig på sofaen, i bare ti minutter, for bare ligge og stirre op i loftet, eller lukke øjnene og bare lade tankerne flyde.

Jeg kunne blive ved, men nu synes jeg næsten, at du skal trykke play på vidoen nedenfor, for virkelig at føle budskabet bag RITUALS, for jeg føler virkelig at det fortjener at blive delt.
Smukt koncept, skabt af en smuk mand, med masser af passion og kærlighed for sine egne ritualer.

Raymond Cloosterman hedder han – manden bag.
Raymons og jeg minder utrolig meget om hinanden når det kommer til ritualer.
Jeg var så heldig at få lov til at lave et ekslusivt interview med selveste Raymond founderen af det hele, og jeg kan godt sige jer, at jeg var en smule nervøs forinden, men samtidig var jeg også helt oppe og kører, og før jeg havde nået at se mig om, var den nervøsitet forsvundet. Vi havde en utrolig passioneret snak, og jeg blev helt vildt inspireret af hans mission.

Efter at have talt en times tid, spurgte jeg stikkede jeg lidt Raymonds egne ritualer. Før jeg afslører disse, synes jeg, at I skal tjekke videoen nedenfor ud.

[vidcore vid=”x4xOkVji”]

Før Raimond startede RITUALS arbejde han mere end fuldtid, som mange andre gør. Han arbejdede for et større cooperate firma, hvor han i mange år havde arbejdet, og hvor han egentlig også gik og troede han var glad og lykkelig.
Men pludselig en dag vågnede Raymond op, og følte en ustandselig trang, til at rejse hele verden rundt, og mest af alt, søgte han følelsen af, at være “ude af kontrol”. Det lyder måske skørt?
Selvom jeg personligt selv er den største kontrol-freak i hele verden, så kan jeg faktisk godt relaterer til den følelse.
Han manglede eventyr i hans liv, og han søgte i den grad en dybere mening med livet. Han ville så gerne lære hele verden at kende, og de mange forskellige samfunds traditioner og ritualer. Han var især fascineret af Østen, og han besluttede sig for at sige alt op, og drage afsted med det samme. Han besøgte med det samme, en helt masse lande, shoppede en helt masse inspiration, og vigtigst af alt, talte han med de mest lokale og inspirerende mennesker, som han mødte på sin vej.

Hurtigt blev han utrolig bevidst om, ikke at “glemme at leve livet”. Livet er for kort til at køre på autopilot.

Efter hans mange rejser og mange inspirerende samtaler på kryds og tværs af verden, kom han på idéen, at transformerer folks hverdags rutiner og gøre dem til ritualer.
– Og netop dette, er alt det som RITUALS står for. Efter at have set videoen ovenfor, er jeg sikker på, at du har fået en lille idé om, hvad det er som konceptet bygger på.

Jeg fik også spurgt Raymond om noget som jeg personligt synes var lidt spændende, nemlig: “Hvad er DINE personlige ritualer?”.

For ikke at gøre indlægget for lang kommer her Raymonds 3 faste daglige ritualer:

1) Efter hver bad om morgenen, tager han altid minimum 1 minut under den iskolde bruser.

2) Efter en lang dag hjemmefra, er det første han gør altid, at tænde alle sine stearinlys, for at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. 

3) Et tredje ritual som han elsker og er særligt vild med er, at løbe en tur om morgen, før alle andre står op. Som han sagde med egne ord så, er der ikke nogen smukkere måde at opleve en by på, end når den “sover”. Det synes jeg er smukt, og jeg er helt enig. Jeg kan klart anbefale jer at prøve det, næste gang I besøger en ny by.

rituels-raimond
Til sidst spurgte jeg ham og 4 gode tip, til alle jer der også går og drømmer om at blive selvstændige:

1) Dream big – If you can dream it, you can do it!
2) Be patient
Raimond afslørede, at det tog hele 6 år, før der var noget som helst overskud i hans firma. Vigtigst af alt, havde han troen på sig selv, passionen og tilliden til, at han SKULLE lykkedes – og se bare hvor han er nu! Nu åbner han 2-3 butikker om UGEN, på verdensplan! Sejt ik’?

3) Never give up.

4) Download appen “Daily Teachings”, og begynd at læse dagens, hver eneste dag.
Jeg gør præcis det samme, og har faktisk gjort det til mit eget morgen ritual, hver eneste morgen.

Jeg håber at I synes det var sjovt og inspirerende, at høre om RITUALS, som er så meget mere, end bare pæne duftelys! Husk at besøg butikken på Købmagergade, og oplev den autentiske oplevelse på egen krop.

Rigtig god søndag.
Love, jeres S
rituals-store-front
unnamed-21

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *