Tweed it up

img_8161img_8235 img_8152

Leather jacket / Boots / Skirt 

Hej kære,

Jeg er netop lige vågnet på YSB spa herovre i skønne Sverige. Vi fejrede seje Sandra hele dagen igår, som mange af jer nok har set på min Snapchat (du kan faktisk stadig se turen i detaljer derinde, find mig på navnet SIMONETAJMER).

Det har været en virkelig fed dag, og jeg skal nok lave et helt indlæg kun omkring Sandra’s lingeri, og om hele vores tur. Indtil da, tænkte jeg, at jeg lige ville vise jer dette nye outfit i mellemtiden. Jeg ser selv ret glad for min nye vinterjakke som er en slags dynejakke, men som er lavet ud af lækreste lamme læder. Den er helt utrolig varm og lækker at se på, og jeg er vild med, at man ikke ligner en kæmpe “bøf”, for normalt er jeg typen der ikke helt tør kaste mig ud  i dunjakker. Jeg tror kombinationen af læderet og designet gør, at den bare sidder super pænt. Jeg gav cirka 2.500 kr for den på Depeche’s hjemeside her. Støvlerne kan I finde fra Zalando lige her, og den skønne tweed nederdelen, er faktiske et online budget køb fra Zara Du kan finde den her. Håber at I kan lide det. Nu vil jeg hurtigt hoppe ud af min pyjamas, og i noget tøj, og mødes med de andre 15 min piger til morgenmad. Vi ses på bloggen meget snart, og indtil da husk at have en rigtig dejlig dag, med et rigtig positivt og åbent sind! Love, Sunnamed-211471935943-6629
ev411ma0l-q1112 7715628065_6_1_1

* Dette indlæg indeholder affiliate

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hej Simone,
  På et tidspunkt lavede du en vlog omkring din morgenmad, og kort viste du dine kosttilskud. Kunne du ikke lave en vlog, hvor du går mere i dybten med dine kosttilskud? og også gerne om dine sundhedsprincipper, osv. Går selv meget op i det – og derfor synes jeg det er så fedt at høre om andres sunde vaner 😊

 • Hej Simone,
  På et tidspunkt lavede du en vlog omkring din morgenmad, og kort viste du dine kosttilskud. Kunne du ikke lave en vlog, hvor du går mere i dybten med dine kosttilskud? og også gerne om dine sundhedsprincipper, osv. Går selv meget op i det – og derfor synes jeg det er så fedt at høre om andres sunde vaner 😊

 • Hej Simone,
  På et tidspunkt lavede du en vlog omkring din morgenmad, og kort viste du dine kosttilskud. Kunne du ikke lave en vlog, hvor du går mere i dybten med dine kosttilskud? og også gerne om dine sundhedsprincipper, osv. Går selv meget op i det – og derfor synes jeg det er så fedt at høre om andres sunde vaner 😊

 • Hej Simone,
  På et tidspunkt lavede du en vlog omkring din morgenmad, og kort viste du dine kosttilskud. Kunne du ikke lave en vlog, hvor du går mere i dybten med dine kosttilskud? og også gerne om dine sundhedsprincipper, osv. Går selv meget op i det – og derfor synes jeg det er så fedt at høre om andres sunde vaner 😊

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *