En sentimental update / Santorini PT 3

Goooodmorgen kære,

Jeg er så springfyldt med energi i de her dage! Det har så godt nok også taget mig små 7-8 dage at komme helt ned i gear, for at glemme alt om tid og sted (og arbejde ;-)), men nøj hvor jeg nu kan mærke hvordan energien igen har overtaget min krop, og nu kribler det helt i fingrene, for at komme hjem og tilbage på pinden igen.

Den her ferie, har været alt det som jeg gik og manglede for at kunne lade op energisk, og for at finde min motivation frem igen. Efter et virkelig hårdt år med opstart at ny virksomhed, må man sige, at Santorini virkelig var tiltrængt og fortjent på bedste vis.

Jeg har nu to dage tilbage. I dag tirsdag og i morgen onsdag, og så flyver jeg hjem mod DK natten til torsdag, klokken kvalme om natten.
I dag har vi lejet en båd, og skal ud og cruise hele dagen på vandet. Om lidt skal vi lige ned og handle lidt forskelligt ind i mad og drikkevarer, så vi kan lave noget lækkert mad på båden, og skåle over et koldt glas vin. Jeg glæder mig virkelig til at se øen fra vandet, og ikke mindst til at sejle rundt mellem de små græske øer! Kæmpe optur! Endnu en eventyrs-dag!
I morgen onsdag skal jeg til byen Oía igen. Oía er virkelig blevet mit favorit spot på Satorini, og der skal jeg op og skyde billeder, og besøge et super lækkert sted ved navn Aenaon Villas, og derefter vil jeg slutte min tur af med en skøn middag ned til vandet, og nyde den ubeskrivelige smukke solnedgang inden snuden vender tilbage mod København. Her er så smukt, at jeg hver dag bliver helt sentimental og tager mig selv i til tider at fælde en lille tåre. Jeg ved ikke om det kun er Santorini’s skønhed eller om jeg bare er ved officielt at blive gammel, haha!
Jeg glæder mig virkelig, og jeg er helt høj på energi, selv her efter en morgen-løbetur i en million gradersvarme. Jeg hopper rundt og er virkelig genopladet med energi!
Her har I lidt billeder fra mine sidste par dage! Jeg glæder mig til at vi “ses” i København snart, hvor modeugen står for døren allerede d. 10 august! Juhuuu!
Stort solskinskys, jeres S

unnamed-21Aenaon Villas tæt ved byen Oía. Jeg elsker de smukke bygninger og smukke arkitektur. Der er så meget fantastisk historie og intensitet i den by. Virkelig en autentisk oplevelse!
aenaon_villas_6850Aenaon Villas om dagen. Elsker deres smukke pool, og jeg kunne sidde og stirre ud i luften for evigt, og aldrig blive træt af udsigten. Det er virkelig inspirerende!
11_4577Aften udsigten fra Aenaon Villas – Now words needed!
Gallery_9586
Et stk. tosse fra blå stue i børnehaven! Haha! Jeg elsker virkelig oppustelige badedyr, og jeg har ALTID, mindst ét med på ferie. Igår havde hele 3 stk. Haha! Jeg bliver aldrig voksen på det område, men det ville da også blive for kedeligt 😉 Billedet er fra Astarte Suites. IMG_3742 IMG_3894Morgenmaden igår på Astarte Suites. Husk forresten at du kan følge med og se og høre om alle mine oplevelser før alle andre på min snapchat: SIMONETAJMER. Er det ikke bare smukt? Jeg fik igen tårer over udsigten og alle omgivelserne. Jeg er virkelig en taknemmelig pige, og det har været helt fantastisk at opleve alt dette! Bedste gave som jeg har givet mig selv i årevis!IMG_3701
IMG_3875IMG_3957Dinner udsigten fra Oía i forgårs. Er det ikke romantisk? Sådan en setting er nærmest noget som man kun ser på film. Min hjerte smeltede lidt!IMG_3576   Alt for i dag…. Vi ses på vandet på snapchat 😉 xx SIMG_3382

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *