JEG ER SÅ SPÆNDT !

pool6_kruka_beskkopmpdoc 2
Hej Sweets,

Så blev det fredag, og fredag means weekend – I hvert fald meget snart! Først skal jeg lige igennem en lang arbejdsdag, men en arbejdsdag som jeg faktisk glæder mig rigtig meget til! Som nogle af jer nok ved, og har set på min snap, (SimoneTajmer), så har jeg ligget med migræne i stort set 2 døgn. Virkelig irriterende! Jeg er derfor super bagud med arbejde, og har virkelig savnet pigerne og showroomet!
Jeg vågnede tidligt i morges og sprang ud af sengen, og lige nu sidder jeg på min stamcafé på Frederiksberg og får min første kaffe efter knap 2 ugers cleansing uden kaffe, sukker, gluten eller laktose! Jeg er i himlen! Jeg må konstatere at jeg bare ikke kan og VIL undvære kaffe i mit liv. Det resterende, sukker, gluten og laktose, kan jeg sagtens holde mig fra, eller i hvert fald holde mig til i små doser ad gangen. Nå, men jeg sidder her i solens stråler, og skriver et indlæg om min weekend som jeg går i møde om nogle timer. – Og det gør jeg fordi at jeg virkelig glæder mig til netop denne weekend! Sagen er den, at jeg for flere uger siden har booket et weekend ophold på Falkenberg Strandbad oppe i Sverige! Jeg vidste jo i god tid, at jeg ville stå uden lejlighed i små 2 uger ved denne tid, imens den bliver malet m.v., og så synes jeg ærligtalt, at jeg trængte til lidt selvforkælelse oven på det hele, flytning m.v… So that’s where I will be this weekend!

Jeg har aldrig besøgt Falkenberg Strandbad før – men som I ved er jeg jo stor fan af YSB, så nu tænkte jeg at det var på tide at prøve noget nyt. Falkenberg Strandbad ligger 2,5 times kørsel fra København, så først står den på et lille mini roadtrip, og så en lille forsmag på sommerferie. 😉 Jeg har pakket både kamera, lidt af mine nyeste outfit, computer og hele molevitten, og jeg skal derfor nok opdatere jer med en masse news, da jeg selvfølgelig ikke kun skal slappe af, men også bare have noget me-time, samle inspiration og blogge. Hele min tur kan du følge live på min snapchat (SimoneTajmer), og så ellers hold endelig øje på bloggen. Hvis der er stemning for det laver jeg en weekend af opholdet til min Youtube Kanal, så I virkelig kan komme med “bag kulisserne”. Hvad siger I?
Nu er jeg nødt til at løbe – jeg er så heldig at jeg skal til tandlægen med mine visdomstænder, og så suser jeg ind i showroomet efterfølgende, og tæller ned til kl. 18 hvor min weekend officielt begynder! Yes! Kom kom solskin, god energi og glade dage! Må I få den skønneste skønneste fredag! Vi ses herinde! Jeres, S

unnamed-21

(Visited 25 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *