Dagens udfordring & En eftermiddag med Ole Henriksen

Godmorgen!
Okay Sweets, lad os lige starte mandagen, for ikke at sige ugen, med et kæmpe smil med denne skønne herre! Kan man andet end at blive glad i låget? Nej vel?
I forrige fredags, altså for en uges tid siden, var jeg som bekendt til et lille hyggeligt intimt event sammen med Ole i Slotsparken i Gentofte, i anledningen af hans nye bog ?Perfekt hud? og nye produkt ? The Ole Glow!
Solen stod højt på himlen, appelsintræerne duftede himmelsk i alle lokaler,  og rammerne var helt igennem idylliske.
– Og midt i alt det idylliske, var selvfølgelig Ole tilstede som i egen person, skulle fortælle os om baggrunden for hans nye bog, og kort omkring hvordan man bruger POWER bright.
Det var en virkelig inspirerende eftermiddag, og man bliver altid så glad i Oles selskab. Sidst jeg så Ole er små to års tid siden, var det til kaffe I Magasin, hvor vi tilfældigt støtte ind i hinanden og fik os en god snak. Min faster Tenna som kører familie virksomheden ‘ Tajmer Booking & Management“, har igennem mange år været manager for Ole, og der igennem har jeg bla. mødt Ole nogle gange. Han er et utrolig inspirerende og glædesprederene menneske, og som en del af jer har spurgt om: “Er han virkelig så glad og energisk i virkeligheden og i privaten?” The answers is: YES darling! Det kan I tro at han er, og med indre glæde og god udstråling kommer man altså langt! Attiyude er alt, og jeg tror meget på at det du ‘sender ud’ får du også tilbage. Så hvis du af den ene eller anden grund ikke vågnede med et smil på løben her til morgen, så start lige forfra, og få et kæmpe smil på, og tro på at dagen i dag bliver den BEDSTE dag, for så BLIVER det også den bedste dag! Måske dagens challenge skal være at smile til ALLE på jeres vej i dag. Smil til damen bag disken i Irma, smil til alle dine kollegaer og til alle andre du møder i dag, og mærk og se hvad det giver dig. Det er helt vildt givende! Det ét af de principper som jeg lever efter, og er begyndt at være mere og mere opmærksom på, og hold da op hvor er det fedt! Nå, men tilbage til eftermiddagen med Ole. Her kan I se lidt billeder fra vores eftermiddag, og til jer der er nysgerrige, kan I jo altid tjekke Ole’s hjemmeside ud, eller tage et forbi Magasin. Ha’ nu en skøn mandag og en dejlig start på en god uge! Love S

*Indlægget er lavet af eget initiativ og er ikke sponsoreret eller betalt.

Image00011Image00021Image00050Image00073Image00112Image00101unnamed-21

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *