Sofakompagniet

sofakompagniet2 sofakompagniet3
Hej sweeties,

Igår morges inden arbejde kørte jeg ud forbi Amager hvor Sofakompagniet fornylig har åbnet et splinter nyt og lækkert showroom! Det afholdte lancering her for en uges tid siden, men da jeg var forhindret i at komme på grund af arbejde, bookede jeg en tur derude hos én af deres søde og top dygtige medarbejdere, nemlig Louise. Louise gav mig en rigtig god rundvisning og fortalte om alle de nye modeller og nyheder. Til alle jer velour-elskere, kan jeg fortælle at der snart kommer en hel masse smukke velour-nyheder! Jeg er blandt andet helt skudt i dette smukke sæt nedenfor, som jeg selv synes ville passe så lækkert ind med den blå “marvin” sofa, som jeg nok må indrømme var én af mine favorit sofaer derude. Det er en smule våget at købe en sofa i blå, men jeg synes samtidig at den er død lækker, og nogle gange skal man bare gå efter første øjekast og følge sin intuition. Deres priser tillader også at man kan være med på modens tendenser, og måske være lidt mere modig hvad angår valg af sin sofa eller generelt møbler til stuen.Nu bliver det spændende og se hvad jeg vælger. Når min stue står færdig og skarp laver jeg selvfølgelig en hel appartement tur i mit hjem til jer!  På min snapchat: simonetajmer, kan du lige nu følge hele min tur derude, hvor jeg blandt andet også giver en hel rundvisning i showroomet derude og viser mine favoritter frem ‘live’. Jeg håber I synes at det var sjovt at få et sneak peak kig indenfor, og stay tuned på bloggen og se hvad jeg mon vælger! Ha’ en skøn dag alle sammen! Love S

 1203-001-111-Front-803x430 1248-000-111-Front-803x430unnamed-21

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *