10 ting jeg gerne vil nå i Påsken

1. Gå alle søerne alle søerne rundt med en god kop take away kaffe eller mactha og musik i ørerne. Jeg vil starte på Frederiksberg og slutte på Østerbro. Jeg elsker den tur, og den er oplagt at gå her en af påskedagene hvor alt har lukket. Jeg vil invitere en god veninde eller familiemedlem med på travetur i hyggeligt søndags tøj og gummistøvler.Brunch
2. Spise brunch på 42 RAW i Pilestræde i Købenavn K. 42 RAW ligger mange forskellige steder, men mit yndlings sted er helt klar det i Pilestræde. Den er super hyggeligt og der er en super fed energi. Jeg elsker især deres acai bowl, og jeg har desværre alt for lidt tid til at gøre sådan noget i hverdagene, så det er helt klart på min to do i disse skønne dage!
Skærmbillede 2016-03-23 kl. 09.03.06

3.  Starte med at træne igen. Jeg har virkelig ligget på den lade side alt for længe, pga. alt for meget arbejde og de mange rejser. Den eneste motion som jeg får pt. er min cykeltur på 30 min hver dag, og så alt mit renderi i hæle i hverdagen. Frem og tilbage og op ned på 2 sal. Jeg vil begynde med at lave workout videoer herhjemme foran tv’et på youtube, og så vil jeg bruge dagene til at finde ud af hvor jeg skal melde mig ind. Enten bliver det fitness center, reformer center eller måske hyre en personlig træner? Komme til bunds med min dårlige samvittighed og få pulsen op!wardrobe

4. Ryde op i mit klædeskab og alt omliggende tøj og sko! Nu nærmer sommeren sig snart, og mit klædeskab ligner noget der er løgn, og det gør det af én simpel grund: der er ALT for meget lort i det! Okay, ikke lort,men jeg tror ikke at det ville skade mig at rydde lidt op og hive forårs og sommer-faviritterne frem. s16_illuminationoco290215_05_khedit

5. Tage en tur på Louisiana – få lidt luft under vingerne og være kulturel. Jeg elsker eventyr og at gå på opdagelse.

Skærmbillede 2016-02-28 kl. 20.56.17

6. Lave en ny fed make up video til jer, med mine nye fede produkter, som jeg muligvis også udlodder til jer! (Hold øje 😀 )

IMG_5787 edited

7. Smøre mig ind dette nye lækre wonder produkt “Bitchmyskin” som jeg har købt forleden i matcha baren hos Byoh i Helgolandsgade på Vesterbro. Det er et sted jeg kommer meget, som I nok bemærket på min Instagram & snapchat @SimoneTajmer. Nå, men de har altså nu fået den her fantastiske matcha body & face scrub som kun indeholder naturlige ingredienser, bla. brun sukker som giver den der gode skrub-effekten og smelter på huden, som efterfølgende skulle blive helt babyblød. Jeg elsker at drikke matcha, spise det på min skyr og andet sjovt – så hvorfor ikke også smøre sig ind i mirakel teen? Se processen på min snapchat her i Påsken. Jeg gav 169 kr. for en kæmpe pose, og der går kun en lille teske til pr. gang, så der burde være nok til at jeg kan smøre mig ind et par gange om ugen i nogle måneder. 10422560_10153162412133880_3440128511562546344_n

8.  Have tid til min familie. Dem ser jeg ikke særlig ofte fordi jeg altid er på farten, så dem vil jeg priorietre at se i Påsken. simonetajmer shopping

9. Shoppe lidt mere til min forårs garderobe. I mit indlæg her kan I se hvad jeg pt. har købt og ønsker mig. 31

10. Finde mit en smuk og fredelig location en formiddag, måske på nordsjælland et sted med havudsigt. Jeg vil sidde i fred og ro helt alene og læse en virkelig god bog og komme helt ned i gear og vende nogle tanker, og bestille lækre juices, kaffe og andet godt i lange baner til jeg bliver træt og ikke gider mere. Jeg drømmer om havudsigten fra vores venners lejlighed i Barcelona, men Danmark kan altså være helt ligeså okay på en god dag! Mit formål er at slappe af og komme ned i gear i de her 5 Påske dage, og den effekt har havet og naturen i det hele taget på mig.

Jeg håber at du er blevet inspireret af min lille Påske to do liste. Hvad skal du lave? Og har du nogle gode idéer til hvad man ellers kan lave eller opleve i Påsken så send endelig en mail eller smid en kommentar nedenfor. Vi ses på snapchat.
Love S
unnamed-21

(Visited 21 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *