How to make Chia pudding

 

 

 

Hej Sweeties,

Healthy favorite breakfast pt. 2 står på Chia pudding med vanillie og matcha te, som jeg jo uanset hvad drikker hver morgen.
At lave Chia pudding er noget af det nemmeste og sundeste i verden, så hvis du er til pudding og ikke mindst en morgenmad som holder dig mæt i mange timer ad gangen, så skal du helt sikkert prøve denne opskrift!
Du starter med at hælde chia frøene i et glas. Jeg bruger som sagt 2 spiseskeer til én portion. Derefter tager du en halv til en hel teske vanillepulver (ikke vaniljesukker), og dertil tilsætter du cirka 1 dl. kold mandelmælk i skålen med chiafrøene. Til sidst tilsætter dækker du skålen til med staniol e.l. og lader det stå i køleskabet natten over – og voila! Når du vågner er konsitensen som pudding og er nu klar til at blive pyntet med dine favorit bær, urter eller honning. Min favorit topping er friske hindbær, blåbær eller mango i tern og friske mynteblade. Mums! Bon appetit og god søndag! xx Sunnamed-21

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • ville bare skrive, at siden jeg læste indlægget har jeg spist det hver morgen – elsker det.. tak tak tak ? spiser det med blåbær på.. mit bliver lidt klumpet her og der, og så er noget lidt flydende. det gør egentlig ik noget for det smager godt, tænker bare hvad jeg gør forkert, i forhold til hele konsistensen ikke er fast ?

  • Selv tak da kat ?
    måske du skal prøve at skrue op eller ned på temperaturen i dit køleskab da mit ikke klumper. Ellers så pisk det med et almindelig piskeris lige inden du spiser det, så bliver det hurtig mere fats på 2 min ?

  • ville bare skrive, at siden jeg læste indlægget har jeg spist det hver morgen – elsker det.. tak tak tak ? spiser det med blåbær på.. mit bliver lidt klumpet her og der, og så er noget lidt flydende. det gør egentlig ik noget for det smager godt, tænker bare hvad jeg gør forkert, i forhold til hele konsistensen ikke er fast ?

  • Selv tak da kat ?
    måske du skal prøve at skrue op eller ned på temperaturen i dit køleskab da mit ikke klumper. Ellers så pisk det med et almindelig piskeris lige inden du spiser det, så bliver det hurtig mere fats på 2 min ?

  • ville bare skrive, at siden jeg læste indlægget har jeg spist det hver morgen – elsker det.. tak tak tak ? spiser det med blåbær på.. mit bliver lidt klumpet her og der, og så er noget lidt flydende. det gør egentlig ik noget for det smager godt, tænker bare hvad jeg gør forkert, i forhold til hele konsistensen ikke er fast ?

  • Selv tak da kat ?
    måske du skal prøve at skrue op eller ned på temperaturen i dit køleskab da mit ikke klumper. Ellers så pisk det med et almindelig piskeris lige inden du spiser det, så bliver det hurtig mere fats på 2 min ?

  • ville bare skrive, at siden jeg læste indlægget har jeg spist det hver morgen – elsker det.. tak tak tak ? spiser det med blåbær på.. mit bliver lidt klumpet her og der, og så er noget lidt flydende. det gør egentlig ik noget for det smager godt, tænker bare hvad jeg gør forkert, i forhold til hele konsistensen ikke er fast ?

  • Selv tak da kat ?
    måske du skal prøve at skrue op eller ned på temperaturen i dit køleskab da mit ikke klumper. Ellers så pisk det med et almindelig piskeris lige inden du spiser det, så bliver det hurtig mere fats på 2 min ?

  • ville bare skrive, at siden jeg læste indlægget har jeg spist det hver morgen – elsker det.. tak tak tak ? spiser det med blåbær på.. mit bliver lidt klumpet her og der, og så er noget lidt flydende. det gør egentlig ik noget for det smager godt, tænker bare hvad jeg gør forkert, i forhold til hele konsistensen ikke er fast ?

  • Selv tak da kat ?
    måske du skal prøve at skrue op eller ned på temperaturen i dit køleskab da mit ikke klumper. Ellers så pisk det med et almindelig piskeris lige inden du spiser det, så bliver det hurtig mere fats på 2 min ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *