Video blog: Makeover & Styling af Carla Mickelborg

 

Hej piger, glædelig bagjul endnu en gang! Forleden var jeg som tidligere nævnt, sammen med min skønne veninde & YouTuber Carla Mickelborg (tjek hendes kanal ud her). Carla er en af de skønenste piger jeg kender, og så er hun ikke mindst virkelig god til alt det der med make-up, hvilket jeg jo ikke er en haj til – så derfor fik Carla opgaven at ligge den perfekte nytårs make-up på mig, og til gengæld fik jeg til opgave, at hjælpe Carla med at style hende lidt anderledes, så hun kan nå sit nytårsforsæt om ikke kun altid at gå i løse kjoler. I videoen prøver hun 3 forskellige outfits med 3 forskellige udtryk – og skøn ser hun ud. Du kan se hele videoen nedenfor i indlægget og hendes make-over af mig kan du se lige her.

? Love Simoneunnamed-21Skærmbillede 2015-12-22 kl. 13.08.58

(Visited 6 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *