Keep it warm & Casual – Önling


DK: Hej skønne piger!
Jeg ved godt at vejret udenfor i dag ikke just stemmer over ens med vejret på de billederne af de smukke omgivelser her. Billederne tog jeg i forrige uge, da jeg var ude at rejse, og her er jeg faktisk på vej i lufthavnen, i mit nye yndlings søndags-sæt. Sættet her er fra det nye mærke Önling, og det er lavet af det skønneste uld. Jeg er stor fan af deres kvaliteter, og så synes jeg simpelthen, at det er så lækkert med et nyt basic mærke som laver komfortablet modetøj til kvinder i god kvalitet og med fine detaljer, og det fede er jo, at deres styles aldrig går af mode. Hos Önling er kun den bedste kvalitet god nok, og så går de meget op i en hensynsfyldt produktion. Deres vision er at skabe bæredygtige kollektioner, som hylder kvindekroppens ynde – og det er jeg vild med. What’s not to love?
Sættet er perfekt til det skønne snevejr som nu har ramt os i DK – og jeg lover jer for at man holder varmen i uld-sættet her. Hvis du også synes godt om Önling og vil læse mere, kan du finde mere info og billeder på deres egen hjemmeside her.
Mine nye støvler er fra Isabel Marant og dem kan du finde her. Søndags kærlighed S


EN: Hi Girls!
I took these pictires last week when I was traveling. Here I am actually heading to the airport, in my new favorite Sunday outfit. The set is from the new danish brand called Önling. The whole set is made of wool. Önling swear by the high quality and the most considerate production. Their vision is to create sustainable collections that celebrate the female body’s grace, I am crazy about it. If you like  Önling too and want to read more about it you can find more info and pictures on their website right here.  My new boots is from Isabel Marant and you can find them right here. Sunday love S

unnamed-21 IMG_9031 IMG_9034 IMG_9041 IMG_9044

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *