Custom Bikes – Design din egen cykel

Sponsoreret:

DK:
Hej Girls, jeg har igen fået stjålet min cykel. Denne gang låst med godkendt lås, i aflåst cykelskur her på Frederiksberg hvor jeg bor. Jeg forstår ikke hvordan det er muligt med dobbelt lås, men det er det åbenbart.  Det er nu den 4 cykel som jeg har fået stjålet på 5 år, jeg må ærgerligt indrømme at jeg begynder at blive lidt bitter og ikke mindst sur på de mennesker som tydeligvis ikke kan kende forskel på dit og mit. Nå, men man kan jo ikke leve foruden når man bor og arbejder i centrum, så efter et par uger uden, opdagede jeg dette helt igennem geniale koncept! Nemlig Custom Bikes. Når en dør lukkes, åbnes der en ny. For mit vedkommende, for at vende det til noget positivt, fik jeg øjnene op for Custom Bikes på Østerbrogade 86 kbh ø. Hos Custom Bikes kan man selv designe sin helt egen cykel! Det fungere lidt lige som bland selv slik! 😉
Du vælger selv materiale og farve på stel, hvilken type kurv du ønsker, hvilken slags saddel, lygter, styr m.v. Du designer altså kort sagt din helt egen drømme cykel! Priserne er rigtig rimelige synes jeg. De starter fra omkring 4.000 kr og op efter. Jeg har netop for nyligt været forbi og designe min helt egen cykel, og jeg valgte modellen C2 (Citybike type 2).  De laver sammensætter den sammen med dig og samler den stort set med det samme. Jeg fik den bedste service længe, og jeg er helt begejstret og oppe at køre over konceptet, så den skulle da lige deles med jer. Hvis I en dag står og mangler en cykel eller en gave til ham eller hende der har alt, så slå vejen forbi Østerbrogade 86. Jeg glæder mig til at vise jer det færdige resultat snarest! Love Sunnamed-21 IMG_8335 IMG_8338IMG_8345-2 IMG_8349 IMG_8350

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *