Yesterdays Outfit – Wide Wrapped Slacks på 70%


DK: Hej Sweeties, jeg tænkte at jeg lige ville dele et af mine looks under modeugen med jer. Forleden var jeg nemlig hoppet i mine elskede skønne wide wrapped slacks fra NLY Design. Jeg købte dem for en lille månedstid siden, men forleden var første gang at jeg havde dem på, og jeg blev stoppet mindst 10 gange den dag af skønne modekvinder der også måtte vide hvor man kan få fingrene i de skønne bukser. Det kan man nemlig her, og så er de endda allerede sat ned med 70% og koster nu kun sølle 114 DKK. Jeg køber altid tingene på de forkerte tidspunkter, haha. Toppen er gammel og den husker jeg faktisk ikke hvor er fra – måske Armani. Sandalerne er mine elskede Birkenstocks som jeg købte for et år siden, men som jeg lever i hver eneste sommer år efter år. De er et must have i min garderobe. Jeg har samlet hele looket til jer nedenfor med links til alle delene. 1000 Kys S

Pants: NLY Design here – Top: old but similar here – Sandals: Birkenstocks here – Bag: Valentino here – Nail polish: Essie heretajmer-300x71 IMG_6853IMG_6850IMG_6986
*affiliate

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *