GIVEAWAY – The Copenhagen Traveler

Sponsoreret:
DK:
Hej sweeties! Jeg har i samarbejde med Chic Travel Gal været så heldig at fået lov til at udlodde en lille giveaway til jer, på min egen personlige rejse favorit fra Chic Travel Gal.  I har nok set det populære omvandrende pascover her på bloggen og på min instagram (@SimoneTajmer) i forbindelse med mine mange rejser, og det er der en grund til, for det er nemlig mit absolutte yndlings rejse item. Er de ikke bare søde? Det er så lækkert i kvaliteten og så er det super sødt og findes både i sort, lyserød og turkis. Alt I skal gøre for at deltage om 1 x valgfrit pascover er at hoppe ind på The Copenhagen Traveler‘s facebook side HER og trykke ‘synes godt om’ og så trækkes en heldig vinder d. 10 august.  Go go go & held og lykke! Summer Love Stajmer-300x71

(Visited 20 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Omg wow og hold da op en forkælelses præmie i har sat på højkant for vores skyld og det vil være en ære og være dybt taknemlig over at vinde den smukke præmie ❤️❤️ ville slet ikke kunne få armene ned igen hvis jeg skulle være så heldig at vinde og deler hjertens gerne og glædeligt med alle ønsker alle en pragtfuld sommer

  • Omg wow og hold da op en forkælelses præmie i har sat på højkant for vores skyld og det vil være en ære og være dybt taknemlig over at vinde den smukke præmie ❤️❤️ ville slet ikke kunne få armene ned igen hvis jeg skulle være så heldig at vinde og deler hjertens gerne og glædeligt med alle ønsker alle en pragtfuld sommer

  • Omg wow og hold da op en forkælelses præmie i har sat på højkant for vores skyld og det vil være en ære og være dybt taknemlig over at vinde den smukke præmie ❤️❤️ ville slet ikke kunne få armene ned igen hvis jeg skulle være så heldig at vinde og deler hjertens gerne og glædeligt med alle ønsker alle en pragtfuld sommer

  • Omg wow og hold da op en forkælelses præmie i har sat på højkant for vores skyld og det vil være en ære og være dybt taknemlig over at vinde den smukke præmie ❤️❤️ ville slet ikke kunne få armene ned igen hvis jeg skulle være så heldig at vinde og deler hjertens gerne og glædeligt med alle ønsker alle en pragtfuld sommer

  • Omg wow og hold da op en forkælelses præmie i har sat på højkant for vores skyld og det vil være en ære og være dybt taknemlig over at vinde den smukke præmie ❤️❤️ ville slet ikke kunne få armene ned igen hvis jeg skulle være så heldig at vinde og deler hjertens gerne og glædeligt med alle ønsker alle en pragtfuld sommer

  • Omg wow og hold da op en forkælelses præmie i har sat på højkant for vores skyld og det vil være en ære og være dybt taknemlig over at vinde den smukke præmie ❤️❤️ ville slet ikke kunne få armene ned igen hvis jeg skulle være så heldig at vinde og deler hjertens gerne og glædeligt med alle ønsker alle en pragtfuld sommer

  • Omg wow og hold da op en forkælelses præmie i har sat på højkant for vores skyld og det vil være en ære og være dybt taknemlig over at vinde den smukke præmie ❤️❤️ ville slet ikke kunne få armene ned igen hvis jeg skulle være så heldig at vinde og deler hjertens gerne og glædeligt med alle ønsker alle en pragtfuld sommer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *