FÅ LÆNGERE HÅR PÅ UNDER 2 MINUTTER

Jeg synes lige at min indlæg her fra sidste år fortjener en repost, eftersom sommeren nærmer sig, og hestehalen bryder det internationale modebillede.
Hvem ønsker sig ikke en længere og mere fyldig hestehale? Det gør de fleste kvinder nok,  så her er løsningen 😉
Jeg har selv brugt denne løsning, men faktisk ikke fordi jeg ikke synes at mit hår er tykt nok, men fordi at mit hår tro det eller ej, er for tykt og  for tungt at have siddende i en høj hestehale igennem en hel dag. Det kan lige gå i et par timer selvom jeg bruger 2 tykke elastikker, og så begynder det  at stramme og give hovedpine, selvom det ser godt ud. Så til alle jer med for tykt hår, I kan altså også få stor glæde at denne lille fidus. Forneden er en lille guide. Go try it, det ser skønt ud! Jeg anvender små gennemsigtige elastikker for et lækkert finish. Det er genialt!
//Simone
tajmer-300x71
fa-laengere-har-pa-under-2-minutter2

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *