The new white dress + Outfit of the day

DK: Det er så skønt at solen igen er tilbage over København. I hvert fald en lille smule, og en lille smule er bedre end ingenting.  Idag er jeg hoppet i min lille nye hvide kjole fra Nelly.com som I kan finde HER og heels fra Friis. Hele mit outfit har I nedenfor skønne piger. Jeg håber at I har nydt weekenden. Love S

Dress: NLY HERE – Heels: Friis HERE – Earings: YSL HERE – Lipstick: Isadora HERE


EN: It’s so lovely that the sun is finally shining over Copenhagen again. Today I’m wearing my new little with dress from Nelly.com – You can find it by clicking here. My full outfit you have above with links to each item. I hope you enjoyed the weekend. Love
tajmer-300x71IMG_5073 IMG_5089 IMG_5112IMG_5061 IMG_5099

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *