Slip for rynker & mørke rander under øjenene

DK: God eftermiddag piger! Jeg har lige et lille tip som jeg synes fortjener at blive delt. Igår aftes lagde jeg et billede op på min Instagram (her @SimoneTajmer) inden senge tid, af mine collagen pads, som jeg er utrolig glad for. Jeg prøvede dem for første gang tilfældigt for nogle år siden i en skønhedssalon da jeg skulle have farvet bryn, og personalet bemærkede mine sorte render under øjenene. Jeg er altid lidt skeptisk med hvad angår hudpleje og “mirakel”-produkter, men jeg må ærligt indrømme at de er ret så effektive. De er super kølige og tager alt hævelse og evt mørke under øjenene. Jeg tager dem på om morgenen når jeg har tid og når jeg synes behovet er der, og jeg lader dem sidde i cirka 10-15 minutters tid imens jeg spiser morgenmad. De klister sig selv fast til hunden og sidder fint fast. Igår aftes tog jeg dem på inden sengetid da min hud omkring øjenene var super irritabel på grund af den intense aircondition i flyet, og konstant kløen i øjenene af træthed. De er så skønne. Jeg fandt en billigere udgave af dem tilbage i januar og bestilte tons vis hjem. 10 stk. for 37 ,-  med gratis levering, og de er helt lide så gode som de dyre af slagsen. Du finder dem på Ebay her.
Jeg håber I kan bruge tippet – jeg er i hvert fald blevet super glade for dem.
xx S


EN: Get rid of wrinkles and dark circles under the eyes:
Good afternoon girls! I just have a little tip that I think deserves to be shared with you guys. Last night I put a picture on my Instagram (here @SimoneTajmer) before bed time with my my collagen pads on. I tried them for the first time by chance a few years ago in a beauty salon when I went to color my eyebrows, and the staff noticed my black circles under my eyes. I am always a little skeptical regarding skin care and “miracle” products, but I must admit that they are quite effective. They are super cool – like in very cold, and takes everything swelling and possibly dark under the eyes. I put them on in the morning when I have time and when I think the need is there, and I let them sit for about 10-15 minutes of time while I’m eating breakfast. Last night I took them on before going to bed when my skin around the eyes was super irritable because of the intense air conditioning on the plane. They are so amazing. I found a cheaper version of it back in January and ordered tons of them home. 10 pcs. for around 5 dollars, with free delivery, and they are quite as good as the expensive ones. You’ll find them on Ebay here.
I hope you can use the tip – I am super happy for them myself.
xx S
tajmer-300x71

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *