Sweater of the year: GET IT!

DK: Årets mest populære jumper må være denne lækre v-neck cricket jumper.
Hvis du ikke har nået at få fingrene i en endnu, kan du finde den HER. Ligesom du her har et par forslag til hvordan du kan style den. Der findes intet bedre end store bløde trøjer, og jeg er virkelig glad for min, som I kan se på billede. Hvis et billigere alternativ ønskes, finder du én ligende lidt billigere her.
xoxo Simone


EN: Sweater of year, must be this popular v-neck cricket jumper. If you not already have it, it is a must have for your wardrobe. You can get yours HERE. Above you got some tips how to style it as well. I’m really happy for mine, as you see. If you want a cheaper version, you can find it here. xoxo Simone
tajmer-300x71Skærmbillede 2015-01-18 kl. 20.06.45

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *