Advents konkurrence No.3

Sponsoreret:

Så er konkurrence hermed skudt igang. Jeg kunne godt vende mig til at blive ved med at uddele gaver ud hver uge. Denne søndag kan I vinde to af mine absolutte yndlings skønheds produkter, fra mit absolutte yndlings mærke, nemlig “Deep Sea Cosmetic“.  “1 x Black Diamond – Magnetism Mud Mask“, den er for skøn og har vundet en pris på Danish Beauty Award sidste år. Jeg bruger den mindst én gang om ugen, og det samme gør Deni faktisk. Den er så lækker og så berigende, og så fjernes den med en tilhørende magnet – ret cool. Tilhørende masken kan man vinde min yndlings Serum med. “HEXALIN- Intensive Revival Facial Serum“. Den kan både påføres morgen og aften. Alle deres produkter indeholder kun gode ting, og utrolig gode aktive ingredienser som arbejder godt sammen. Derudover er de alle parabene fri, parfume fri, alcohol fri og hypo-allergenic og kan bruges af begge køn. Masken ligger til en værdi af  795 dkk & den lækre serum til 755 dkk – selvforkælelse på højt plan!
Til jer der ikke kender dem kan i læse mere om dem her. De har som den eneste hudplejeserie  (som jeg har prøvet, og jeg har prøvet maaaange), virkelig gjort underværker for mig, og det er ikke noget jeg bliver betalt for at sige – det er en anbefaling der kommer helt inde fra hjertet! 🙂 Som I kan se ligger deres produkter i den lidt dyre ende, men de holder længe og er alle pengene hver – kommer fra damen her som aldrig har gået op i hudpleje, før nu.


DELTAGELSE: Alt I skal gøre er, at gå ind og give deres facebookside HER et ‘like’ og derefter skrive en kommentar i indlægget her med jeres navn og e-mail.

En heldig vinder trækkes søndag aften.
Knus Simone

tajmer-300x71

(Visited 4 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *