Vind 1 x Daniel Wellington Ur

DK: Yes, den er god nok. Jeg har selv gået og savlet over de her max lækre og top populære urer fra Daniel Wellington. Jeg ser utrolig mange både mænd og kvinder med uret lige for tiden. Det er som om der er en hel “Daniel Wellington bølge” som alle er redet med på. Urene er super enkle og for lækre og tidløse på samme tid,  så jeg forstår egentlig godt tendensen! Til jer dar har fulgt med ved I også godt at jeg selv før har skrevet om Daniel Wellington urene, som det danske website WATCHFELT  forhandler til de bedste priser (se mere HER).
Jeg kontaktede derfor selve ejeren, og ved I hvad? Jeg fik sørme så lov til at udlodde et valgfrit Daniel Wellington ur til mine læsere!?
Det er synd, at man ikke selv kan deltage i sin egen konkurrence, haha! Ej det var naturligvis en joke, men en virkelig fin adventsgave synes jeg selv, og en gave som jeg ville slå ihjel for (næsten) 😉 og til en værdi af 1.300 DKK
Gaver som man selv ville blive glad for, er ofte de bedste gaver. 😉
FOR AT DELTAGE:
For at deltage skal i, klikke ind HER og finde det ur, som I gerne vil vinde. Derefter skal i skrive en kommentar, hvor I linker til uret, som I kunne tænke jer.
Der kan også sendes en mail st@artst.dk) med dit navn og link til uret du ønsker dig.

1 x vinder af et valgfit Daniel Wellengton ur trækkes på søndag d. 7 december.
God fornøjelse drenge & piger
xx S

tajmer-300x71daniel-wellington-36mm-classic-sheffield-dameur-sort-lderrem-rosa-guld-0508dwdaniel-wellington-36mm-classic-sheffield-dameur-sort-lderrem-slv-0608dw

daniel-wellington-36mm-classic-st-andrews-dameur-brun-lderrem-slv-0607dwdaniel-wellington-36mm-classic-st-andrews-dameur-brun-lderrem-rosa-guld-0507dwdaniel-wellington-36mm-oxford-classic-nato-dameur-bloe-rd-rosa-guld-0502dw

(Visited 3 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *