Tjen penge på at se reklamer

Hej skønne mennesker
Her er et helt nyt koncept som jeg vil præsentere jer for ” tjen penge vedat tjene penge på at se reklamer” – et koncept en af mine bedste veninder har været med til at udvikle. Hun er bla. app designer, og jeg synes at det er skide sejt!
“En app der ikke forhindrer dig i at se reklamer, men som tværtimod sikrer, at du bliver forsynet med alle de reklamer, du kan ønske dig”
Det er firmaet Naveedio der vil ændre reklamer fra at være irriterende til at være en sjov og positiv oplevelse som du ovenikøbet tjener penge på at se – og hvordan det tænker man så?
Interaktive reklamer
Tanken er, at reklamerne skal gå fra at være envejskommunikation til at være interaktive, så man som forbruger får let adgang til et produkt eller en service. “Naveedios” app findes allerede og er selvfølgelig gratis. Når man bruger app?en, kan man læse eller høre en reklame og efterfølgende svare på et simpelt multiple choice spørgsmål, og for den lille opgave, tjener du så 50 øre.
De penge, man tjener på at tjekke annoncer, kan man så bruge i en række butikker, online webshops eller de kan overføres til din private bankkonto. Jeg synes det er et utrolig spændende koncept og nyttænkende ikke mindst. Hvad synes? Reklamerne slipper vi jo ikke for. De er alle vegne. I postkassen, i Tv’et, på Youtube, i aviserne, masgasinerne, på bussen og jeg kunne blive ved, så hvorfor ikke give alle mennesker, unge som ældre, en mulighed for rent faktisk at tjene penge på dem? Som sagt er det hele helt nyt, og noget min veninde har været med indeover, og jeg synes at det skal deles og debatteres.  Brug de 10 min i bussen effektivt eller imens du sidder i venterummet på apoteket e.l. Hvad synes I? Lidt søndags debat.
Jeg synes det er skide smart! 🙂
xx Simonetajmer-300x71

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *