New in // Outfit of the day

DK: Hej bloggen, så fik jeg endelig taget mit nye ternede sæt i brug. Jeg blev forelsket ved første blik, og det er strøget lige ind på favorit-toplisten i min garderobe. Da jeg igår tog med toget hjem fra Malmø, fik jeg de første mange blikke og indtil flere piger stoppede mig og spurgte hvor sættet kunne købes, så det er vidst ikke bare mig der er pjattet 😉
Bukserne og min turtleneck bodystock er ligeledes nogle af mine nyeste indkøb, og de er ih så skønne! (*tørklæde og cap er udsolgt i butikkerne men fåes online)

OUTFIT OF THE DAY:
Pants: Soaked In Luxury similar // Turtleneck: ICHI similar // Scarf: MONKI // Cap: MONKI // Nail polish: Models own (Color: Nude Beige) // Shoes: Friis & Co.
__________________________________________________________
EN: Hi ladies, now I finally got my new cap and scarf set on. I just love it. I bought it online at ASOS. The pants and jumper is one of my latest purchases.
For full outfit look above.
xx Stajmer-300x711 SAM_0622 SAM_0636

 

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *