OOTD + OVER KNEES & Cricket Jumper

DK: Godaften ladies, her har i dagens outfit, som jeg lige nåede at få klemt ind, inden det blev mørkt. Det bliver jo bare helt vildt hurtigt mørkt her på denne tid af året, det glemmer man helt når man har haft sådan en lang skøn sommer. Hele mit outfit finder du her nedenfor, jeg er blevet så glad for mine høje over knee støvler og cricket jumper og en del skriver ind og spørger hvor de er fra, så hermed hele outfit.
Knus Simone
OUTFIT OF THE DAY:
Over knee boots:
NLY similar // Bag: Stella McCartney // Sunglasses: ASOS // Jumper: ASOS similar // Jeans: Calvin Klein
______________________________________________________________
EN: Good evening ladies, here is today’s outfit, which I just managed to get squeezed in before it got dark. It get so dark quickly here at this time of the year, I just completely forget about it all the time everyday, because we had such nice and long summer this year. My entire outfit can be found here above, I am so happy for my high over the knee boots and cricket jumper and a a lot of you ask me where they are from, so here you get the whole outfit.
xoxo Simonetajmer-300x712 4 5 6 7

(Visited 2 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *